Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
random gondolkozás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
random gondolkozás

Mostanság a gyűlöleten gondolkozom, meg hasonlókon. Mint a naiv kicsilány, aki rácsodálkozik a világra.
Akárhányszor, amikor azt hallottam, hogy valaki engem nem kedvel, idegesítem vagy hasonlók, mindig úgy elszomorodtam, arra gondolva, hogy valóban, mekkora borzadály lehetek, és hogyan tehetném magam számára is elfogadhatóvá.
Dalma ellenben mindig azt mondta nekem, hogy ha valaki ilyet mond rólam, annak szinte kizárólag az irigység lehet az oka, és le kell szarni, mit pattog a sok hülye. Rém irigyeltem mindig is ezt a tulajdonságát.
Rém nem tartom hülyeségnek, hogy a Star Wars szerint a félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést, ugyebár. A gyűlölet gyengeség, és szinte mind irigységen és tehetetlenségen alapul.
"Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog." -mondja valaki, én a másod-unokatesóm iWiW-jéről szedtem és szintén igaznak tartom.
"Én minden egyes utálattól több leszek"-mondta legutóbbi BS próbán Dorka. Eleinte néztem nagyot, de belegondoltam, és marhára igaz. Mert Szandra nem azért utálja, mert a világon van. Hanem mert irigy és mert tehetetlen. Ha belegondolok, hogy valaki ezt tudja: hogy más irigyli de tehetetlen, az milyen erő már! Én is akkor nyugodtam meg Myrával kapcsolatban, mikor tapasztaltam, hogy valamelyest ellenem van. Mostmár sokkal magabiztosabb vagyok. Sokkal jobban megbékéltem vele.
Ugyanakkor van nem egy ember, akitől a hajam tépem, aki a világból ki tud kergetni a stílusával, és a legeslegkevésbé sem irigylem, tehetetlen is csak annyira, hogy a jóérzés visszatart, hogy azonnal ne húzzak be neki egy állati nagyot, mégis mondhatni, hogy utálom. Vagy ez nem utálat, egyszerűen csak idegesítenek. Mert végülis addig nincs bajom velük, ameddig nem kezdik el tenni magukat. Ha valakit utálok, annak a gondolatától is a hideg kiráz.
Vajon Szandrát én csak idegesítem vagy ténylegesen utál, valamiért? Ezt nagyon szeretném tudni. Mert szép és jó, hogy a szemembe mondta, hogy csak Rovi miatt visel el, de majd' egy év ismerség után miért most, mikor már régebben is volt, hogy szóba került, kinek van baja kivel?

Jófenéket kell ezen filózgatnom. De azért pisztergálja a lelkemet.
Hogy a nw.hu fórum mekkora egy genyadék!!!
És holnapután Sonata-koncert. Minden jófélével. Ami frankó, de messze hiányos a gárda, akit ott látni fogok azokhoz képest, akiket szeretnék! Kezdve azzal, hogy se Evelyn se Dinci se Vic. Ez egy hatalmas hüpp. Másodsorban a Kelemen ifjak fognak hiányozni, és ezt még azért fájlalom nagyon, mert emögött egy csúnya családi viszály van, és az alapja micsoda? Hát természetesen az, hogy Kari bácsi már megint félős, meghunyászkodó birka! Hejj de belevágnék néhány nagy és éles középkori csatabárdot! Pedig Lillám mennyire szereti a Sonatát! De hogy mégis hogy lehet ez a pasas ilyen szar, hogy saját belátása és jóérzése ellenére kipaterolja Lillát és az anyját a házukból, csak mert a saját anyukája azt mondta neki! Ásná el magát! Azonkívül Anna. Szegény nővérkém!! Meg Dorkát is hányolni fogom, mert tökre megkedveltem. Meg egyébként is szar rohanós lesz.
De a lényeg akkoris az, hogy FÉÉÉL ÉÉÉÉV!!!!:DDD Égervölgy rulz!!! Nomeg Rovácska.:)*szereti*
Mostanában nagyon sokat tudok szeretni. Nem mintha bánnám. És anya meg tudott nyugtatni a Föld tönkretevésével kapcsolatban is. Sosem gondoltam volna, hogy erre bárki képes lehet. Innen látszik, hogy rég beszélgettem anyával.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat