Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
out of order

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
out of order

Na megpróbálok egy normális bejegyzést, szóval egy rendes Bogi-félre helyzetjelentést összevakarni. Lilla szerint Bogi-szótárt kéne csinálni hozzám... király hozzám használati utasítás kell! És azt mondta, hogy a "Bogis" jelző olyan fogalom, mely magában hordozza a jelentését. Egészségére. Lillával mi már csak ilyen pihent dolgokat csinálunk. Legutóbb meg közös erővel feltaláltuk az acélbetkós tűsarkút! Az is egy nagy ötlet... pihentnek kell lenni hozzá! Nagyon szeressem az én Lillámat!:))
Nemrég voltunk osztálykiránduláson... marha jó volt. Azt a dubrovniki pincért leszámítva, aki meg akart erőszakolni. De róla nem akarok beszélni. Egész megkedveltem azt a dalmát vidéket... és hát éjszaka közepén esőben a tengerparton azért üt a Nightwish! Egyébként HIM-fan is lettem az út közben. Illett a hangulathoz. Egy halom ember összejött (pl. a Dalma és az Árpi és azt mondták, hogy ezt nagyban köszönhetik nekem!:DDD), nagyon jó volt a hangulat, megismerkedtem Esztivel aki nagyon aranyos, HIM-dealer, és jártam Mljet szigetén, ami az egyetlen dalmát hely említésre méltó növényzettel. Sajnos nem csináltam annyi képet, amennyit szerettem volna, mert mindig otthon hagytam a gépet, de többen kérték, hogy fotózzak nekik, mert nagyon tetszenek nekik a képeim.:))) A fenti képet is én csináltam, magamról.:) Hangulatos hely az a Horvátország és Bosznia... Zadar környékén még kicsit erőltetettnek tűnt. Itt lenn délen már egyáltalán nem.
Dalmának egyre több tulajdonságát kezdem nem szeretni. Eszti szerint nagyon fura, hogy épp mi vagyunk barátnők, és hát igen, nagyon különbözünk. Dalma tisztára amerikai beállítottságú, szerinte a helyes és követendő út az, amit Amerika diktál, teljesen antikrisztus, és biztos benne, hogy az egyház egy teljes mértékben abszolút káros dolog és bezárja az embereket, élete a ruhák, az öltözködés, a divatcégek, a plázák, a gyorskaják, és igaz, nagyon jó ízlése is van. Érdekli a biológia, a kémia, és orvos szeretne lenni. Ellenben én utálom az egész műanyagvilágot amit Amerika ömleszt ki magából, globalizáció meg minden, sokkal többre értékelem az erdélyieket, vallásos nevelést kaptam és bár nem vagyok feltétlenül hívő, tudom, hogy az egyház jó értelemben is csodákra képes, sosem érdekeltek ezek a nőies dolgok, hányok a Cosmopolitan-szerű újságoktól, nem izgatnak a ruhák, ékszerek, tinimagazinok, női magazinok, és a nagy bevásárlóközpontoktól egyenesen rosszul leszek. Gyorskaját meg magamtól eszembe nem jutna enni. Ezek azért nagy különbségek! Ő a popot szereti, én odavagyok a metálért. És mániája, hogy ha valakit meglát, azonnal szóvá teszi a gyengéit, előnytelenségeit, rossz tulajdonságait. Szóval mindenkit maga körül az első pillanatban ösztönösen lejárat. És ez rossz fényt vet arra a szerencsétlenre is, és Dalmára is. Azt mondja nem érdekli mit gondolnak róla mások. Engem azért egy kicsit érdekel. Azt meg pláne zavar, ha szarságnak nevezi azokat, amiket szeretek! Még az unokatesóm sem nevezi szarságnak A Gyűrűk Urát! Pedig én sem vagyok oda a Született Feleségekért, a Barátok közt-ért, a Doktor House-ért vagy a Szex és New York-ért! De nem bántom őket! Nézze ha neki az a jó, azért van, hogy élvezzék! De anya szerint (aki általában mindent tud) intelligencia kérdése, hogy minek nevezzük egymás elfoglaltságait. És én azt hittem elég intelligensek vagyunk ahhoz, hogy elfogadjuk és megértsük egymást! De kezd betelni a pohár. Ebben az osztályban még Dalma áll a legközelebb hozzám.
Karival nagyon jól elvagyok. Lilla és Adri folyamatosan körülöttünk táncol, Adri valami hihetetlen milyen mértékben ajnároz engem a Karinak, hogy milyen szép és okos és jó vagyok meg mifene... de Kari helyesel! Mondjuk szerintem nincs is sok választása...:S De hallom, hogy szeret engem (bár nem vágom még, milyen értelemben) és nagyra becsül. Nagyon örülök neki! Mi is nagyon jól elvagyunk, éreztetjük/érezzük, hogy szeretjük egymást, Lilla meg nagyon boldog (hiszen mégiscsak az ő bátyja!), és teljesen mellettünk áll, bár nem olyan vadul mint Adri, az ő bátorítása talán még többet is segít. 27-én találkozom Karival pesten. Már alig várom! Hiányzik... kár, hogy a száraz tények ennyire ellenünk szólnak: ő ugyanis a Debreceni Tudományegyetem matek szakán végzős, vagyis 24 éves.:S És nagyon messze van!!!!!!:'(((((((((( De ennyi felsülés, orra bukás, és megszégyenítés lány mivoltomban után az a tudat, hogy végre kellek valakinek, ráadásul ilyen drága fiúnak, mint Kari, egyszerűen hihetetlennek hat! És elmondhatatlanul örülök neki!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))végtelenségig Imádom Karit ahogy van teljes egészében amennyire csak imádni lehet!!!
-a sok hülye meg aggódik meg irigykedik. De a szüleim nem aggódnak, ők bíznak bennem. VIVA LI SZÜLEIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! őket is imádom de nagyon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat