Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
2007-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
2007-03-01

A mai napom totális kudarcból váratlan siker lett!
Úgy kezdődött, hogy mikor hazaértem, várt rám a finnlecke, egy angol fogalmazás és a hegedűgyakorlás. Lefeküdtem gondolkodni az angolhoz, és 6-ig nem is keltem fel, mert elaludtam! Puff neki, lőttek mindennek, 7-kor mennem kell próbára. Épphogy valamit kornyikáltam félálomban, aztán már pakoltam is. Állatira nem volt kedvem hegedülni menni az együttesbe, a múltkori próbát elfelejtettem és ez felért egy emberiségellenes bűnnel, ami szerintem azért nem fair, mert a dobos pl. minden második próbán van ott és akkor is kb. félórás késéssel. Vagy az énekes, aki soha nem hajlandó énekelni viszont a hisztizést már tökélyre fejlesztette és elcseszi az egész próbát a nagyjeleneteivel, őt sosem cseszi le senki. Node egy másodhegedűs, ugyan már!
Node mindegy, elmentem, voltunk vagy 8-an próbán, de a dobos persze megint tojt jönni, az énekes meg magához képest is nagy hisztirohamot kapott, és némi istenfaszát után faképnél hagyott minket. Az is lehet, hogy nem is jön vissza. Igazából nem tudok embert, aki ezt bánja. De a többiek lázadni kezdtek, hogy énekeljen már valaki. És ki énekelt? Hát, miért írnám ezt, ha nem én? Igazából önként vállalkoztam rá, de csak viccből. Persze a többiek azonnal komolyan vették és a kezembe nyomták a mikrofont. És képzeld el, sikerem lett! Azt mondták, hogy tök jó voltam és mindjárt leszerződtetnek! Hát, el sem hiszed, mennyire örültem ennek! Még Tomi, a legkritikusabb tag is azt mondta, hogy simán leköröztem az eredeti csajt. Persze nem kell istenadta tehetségre gondolni személyemben, egyáltalán nincs lenyűgöző hangom, bár régen szerettem énekelni nagyon, mindenki meggyőzött arról, hogy nincs jó hangom, hagyjam abba. És szomorúan, de abbahagytam. Csak Kari szokta mondani, hogy szép hangom van.
Szóval, erre nem számítottam, és nem is tudom, mikor örültem ennyire valaminek! A siker isteni dolog!!!

Egyébként nem gondoltam volna, hogy merek, de változtattam az adatlapomon! Most ENNYIRE fel vagyok dobva!!!:D Pedig tudom, hogy az AL-om úgy volt tökéletes, ahogy volt. De majd max. kitörlöm!:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat