Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
ambivalens

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
ambivalens

Oké, ez most nagyon fura. Mármint szép nagy vihart sikerült kavarnom/kavarnunk, és az ámulatból, amibe 30-án estem és aminek egy ideig még tartania kellett volna, hamar föl kellett ébrednem egy egyértelmű, de a várnál (indokoltnál) sokkal hevesebb reakció folytán. És marha dühös vagyok.

Most zenghetnék ódákat, áradozhatnék, halvány apró darabkáját felvázolhatnám, amit érzek, egy rakás csak félig megfelelő szóval és rendezetlen nyelvtannal, hogy mennyire szeretem, hogy mennyire boldog vagyok, hogy soha nem is remélhettem, és Raiffaisen bank-effektet (fülütöget, pápápápápápá) csináltam minden alkalommal, amikor valaki felhozta ezt, és csoda, hogy megtörtént és a legszerencsésebb ember vagyok a világon, de...

AZ ÉLET NEM ILYEN EGYSZERŰ!!!!!!!

Igen, tudom, szar ez Rovinak és rosszul is érzem magam miatta, de én ezt annyira szerettem volna normálisan megbeszélni! Komolyan, kész voltam mindenféle megbeszélésre és magyarázkodásra de ez... hogy feloszlatja a BS-t... miért nem rúg ki, ha nem tudja látni a képem??! Mert az még oké, hogy kilép a Nightquestből, bár egyáltalán nem örömteli, de a BS... igen, köcsögök voltunk! De erre akkor sem ez a válasz! Mi csak ővele csesztünk ki (ezt vállalom, dehát Istenem, Malomvölgy volt pia volt és én szeretem a Mátét) ő meg további 11 emberrel! nehogymár kollektívan szívjon mindenki egy ilyen magánéleti probléma miatt!

Le akarom ezt rendezni. Nem tudtok ti semmit sem. Ne ítéljetek el, légyszi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat