Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
báncsofbullsit

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
báncsofbullsit

Hahh... *sóhaj*

Hát igen, az Alhana tábor egy nagyon jó dolog volt.
Most meg itthon vagyok és kb. az egyetlen lehetséges dolgot teszem ebben a hőségben: d-ö-g-l-ö-k. Persze lehetne dolgom, főleg sütni tudnék, csak nincs receptem meg el kéne menni a hozzávalókért a boltba, az meleg meg minden... áááá luhuhuuusta vagyok!
Pedig sokkal jobb dolgom volt, mint a legtöbb Alhana-táborosnak! Miután hazaértem, rögtön irány rockmaraton, Nightquest-fellépés, hinnye de jó volt!:D Ők vitték a közönségdíjat, az kétségtelen! Mindenki aki élt és mozogni képes volt, odagyűlt, nagyon nagy sikerük volt! Kedden kint is maradtunk, bár azt kell mondjam a tavalyi rockmaraton jobb volt. A mostani felhozatal messze nem volt olyan ütős, az emberek pedig... még soha nem láttam ennyi hülye bunkót egy rakáson pedig általában nincs bajom a rockerekkel. És persze a verekedések, punk kontra skinhead... főleg Alhana-tábor után nagy csalódás volt nekem. De annyira nem kellett búsulnom, csütörtökön Pestre utaztunk, Nightquest-koncert a Tűz-Tate-ben!=) Nagyon jók voltak, nagy volt a közönség is (viszonylag), a hangulat is jó volt, jobb bulit csináltak, mint a főzenekar, a Phlegeton!:D Rengeteg dícséretet kaptak, és azt mondták, hogy megtesznek hivatalos fotósukká! Ez állati jó, szeretek fotózni, tanultam is egy nagyon kicsit, és így lesz okom is rá, hogy mindig a nyakukon lógjak. Mert gyakorlatilag levakarhatatlan kis kolonc vagyok, aki nem csinál semmit de ugyanúgy fürdik a dicsőségben, mint a banda. Azaz hát... nem várom el, hogy dícsérjenek, csak ha Annának áradoznak, hogy milyen jó volt meg minden (ami igen gyakran megtörténik, és joggal), akkor én is ott vagyok, és hát... nagyon büszke vagyok az összesre! De azt mondják, hogy valamiért csak én tudok róluk jó képeket csinálni, főleg Máté mondja. Valami szertartással fel is akar avatni mint fotóst, de nem mondja el, mivel... áááá!XD Nagyon örülök, hogy hasznukra lehetek!
De véget ért a miniturné és most unalom van, ráadásul begyulladt a torkom meg fáj a fejem... remek. Csak péntekig kell kibírnom, akkor lesz a HP7-buli, utána meg Dombori Rovival és a családjával!:))) Aztán meg a művészeteknek a völgye, aztán meg Finnorszááág!:DD
HP5 sucks!!!!!
És rohadjon meg az a darázsfészek is, ami a lambériám alatt lakik és az újszülött darazsak kivezetőcsatornája az én szobámba vezet!!!

-namostezegyértelmesbejegyzésvolt.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat