Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
mittoménhagyjbékén

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
mittoménhagyjbékén

Hm. Hát írjunk.

-Miért kell mindig ilyen baromsággal kezdenem a bejegyzéseimet?
Mindegy is. Kicsit kiégve érzem magam. Persze ez várható volt, ilyen nyár után... és mégegy tragédia! Lilla és Kari apja fölött is föld van már... nagyon sajnálom, bár csak egyszer találkoztam vele, tök aranyos volt. És legutóbbi tudomásom szerint mióta nem vagyok Karival az élete egy szép ívű zuhanás. Semmi sem jön össze neki, mindenbe belebukik... látszott már az apján, hogy nem fog sokáig élni és Kari nagyon félt ettől. Ráadásul megdöglött a tevéje és most özvegy a tevém.:(
De most nem róla akartam beszélni. Miről is? Arról, hogy hollow_heartnak jelenése van nálam!! Meg hogy Dalma újraindította a blogját ésazjó. Vicces, igazából, olvasni egy tőlem annyira de annyira különböző ember gondolatait. Ő mindenek fölé helyezi magát. Engem is elszidott egy kicsit, nem mintha érdekelne. Azt is mondhatnám, hogy igaza van, hiszen ő tudja jól, csak egy tipp volt. Igazán nem érdekel. De egyre jobban vagyunk, aminek azért örülök. Tisztában vagyok vele, hogy bábnak használ, de akkor is örülök neki. Szóval... szóval miért jó az nekem, hogy paradicsomlében úszik a szőlőm?
Egyedül vagyok, magányos vagyok. Rovácska most épp elvan, taknyos vagyok (hogyénmennyireutálokbeteglenni!!!), holnap névnapom de fogalmam sincs, mit akarok, mit kérek, egész hétvégén csak poshadni fogok és reményeim szerint aludni. Nem is tudom, mit kéne csinálnom. Ma este marhára nem volt kedvem elmenni a Toxicba Pucér Forestre, a nagy zajba meg cigiszagba, bár lehet, hogy azt kellett volna tenni. Legalább egy kis pörgés. De most nincs kedvem Mátéval találkozni. Ez is ritka, de tegnap már megint kicsit a bögyömbe szállt amikor tegnap épp indulni akartunk Rovácskával enni, erre befutott végszóra és akkor persze jött velünk, folyamatosan beszélt... azért hívott, hogy megbeszéljük a promo fotózást, ehelyett kiganéztuk az új próbatermet, hát ha valamihez nem volt kedvem, az felismerhetetlenné deformálódott zsepik, üvegek, fecnik, hajgombócok, cigicsikkel meg penészes kenyerek felszedegetése volt a dohszagban! Ráadásul megint rámjött a kiborulás, de nem akartam erről a Máténak beszélni, az ő bajai mellett... én meg itt picsogok. Tudtam, hogy nekiállt volna leszidni. Nem mintha az nem tenne jót nekem de most valahogy nem volt kedvem hozzá. Rovácska egyébként nagyon rendes volt, hálás vagyok neki.*ölel* Anna is jót tett hogy jött, hamar rendbe jöttem, és jót beszélgettünk. De 3 óra után mikor Kennynek még mindig semmi nyoma nem volt, azt mondtam elmegyek. Nem állt szándékomban egyébként maradni próbára, és úgy tűnt továbbra sem lesz semmi a megbeszélésből. Így elhúztam. És azóta nem láttam egyiket sem és sajnáltam, hogy a hét utolsó napja Rovácskával próbaterem-ganézásra ment. De sebaj, legalább velük voltam.
És elmaradt a Marduk, hogyafeneegyemeg!!

Nah, mostmár kicsit jobban vagyok. Imádom a barátaim. Újabb dolog, amit Dalma nem tud megérteni.:D

Tudjátok, mit szeretnék? Egy KvízPart-talit.XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat