Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
tizennyolcaskarika

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
tizennyolcaskarika

Bezony, még pár óra és mehetek alkoholért, teljesen legálisan. Ha költő lennék (pláne ha József Attilának hívnának), most számvető verset írnék, de nem vagyok költő, és most igazából számvető blogbejegyzést sincs kedvem írni. Igazából eléggé vártam, már nagyon kényelmetlenül éreztem magam kiskorúan. Kb.9.osztály óta mindenki egyetemistának néz, és sokkal inkább érzem én is magam annak, főleg mert a barátaim, akikkel általában lógok, szinte mind egyetemisták vagy éppen már dolgoznak. Szóval nem érzem magam öregnek és nem gondolkoztam el, hogy mit kezdtem eddig a rongy életemmel, ez van és örülök, hogy már kiszolgálnak alkohollal a boltban.
Banzájt szervezek, születésnapomat megünneplendő. Ide, hozzánk. Tiszta stresszben vagyok. Olyan rohadt nehezen szervezek dolgokat, főleg ide hozzánk, állandóan attól félek, hogy el fogom rontani és valahogy szar lesz. Rohadtul-rohadtul-rohadtul szeretném, hogy jó legyen.

És aztán... irány a rákkenról, a ládék és a Tomák mennyei világa, Mátrafüred-Sástó, az ideiglenes földi paradicsom, újra ALHANA TÁBOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...és lecsengtek az utolsó kitartott hangok a gitáron... befejeződött a Dead Boy's Poem... és átváltott az óra...

ÉS NAGYKORÚ VAGYOK!!! \m/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat