Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
írhatnék

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
írhatnék

Hát, megpróbálok írni. Régen csináltam ilyet...
Karival már több, mint egy hónapja járok. Meg is ünnepeltük a Rám-szakadékban, legalábbis annak a környékén, mert odáig nem jutottunk el, hála annak a rohadék pesti közlekedésnek, meg annak, hogy ottragadtunk egy padon az erdőben.:P De megérte! Nagyon jó volt vele találkozni -3 hét után! Aztán most megint 3 hét, mire újra találkozom vele, rockmaratonon, Pécsett. 3 napig együtt leszünk, szüleim megengedték, hogy nálunk aludjon, szóval... rulz. Ez kicsit érdekes lesz...:P De már nagyon várom! Őrület, hogy heteket kell várjunk 1-1 boldog napért!! Mi lesz ha kimegy Belgiumba?? 26 hét!!!!!!!!!!!!
Áh majd meglátjuk...
Megszületett a kishúgom 2006 június 25-én!!!!:))))))) Timár Zsófia 51 centivel és 3600 grammal született és szerintem nagyon szép!:) Holnap jön haza.:)
Lillának meg Adrinak csak azt, hogy rulez!:) Mindkettejüket nagyon szeressem!!!
Sajnos viszont a KvízPartos népség nincs valami jó bőrben. Nem tudunk összehozni egy rendes talit, a fórum pang, van, aki egészen el is tűnt. Nincs téma és nem találjuk egymást.:((((( Ez elég szomorú.:(((((
Nem tudom, mi mást írjak. Angyalok és démonok rulez! Ja és nightwish! Végre visszanyertem a hitemet Tuomasban. Marcelo nyílt válaszolgatósdija eléggé megrendített és elkeserített, de segítettek a barátaim, meg a Nightwish-os fiúk meg a Century Child abban, hogy újra visszanyerjem a hitemet abban a magát óceánléleknek nevező ürgében! Tuomas ruleeezzz!!!!! Tarja és Marcelo meg hallgassanak szorgalmasan Slaying the Dreamert!!!
Wake up, mow the weed, you'd be nothing without me! Take my life if you have the heart to die!!!
You bastards tained my tool, raped my words, played me fool! Gather your precious glitter and leave me be!
The Great Ones are all dead and I'm tired, too

I truly hate you all!!!

:))))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat