Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
csak hogy legyen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
csak hogy legyen

Jól van ám, bizony jelentkeznem kéne gyakrabban hiszen egyáltalán nem állt helyre a dinamikus egyensúlyi állapot, de jelenleg mégsincs nagyon mit írnom. Egyre gyakrabban találom magam úgy, hogy "na most aztán van időm, megcsinálok valamit, amit már rég terveztem", aztán rájövök, hogy nincs is ilyen vagy épp most nincs lehetőségem rá! Szörnyű. Majdnem unatkozom. Nagyapám halála és az akörüli felfordulás jó sok munkát adott nekem, de nagyon kedvetlen voltam az egészhez. Aztán a temetés sokkal jobban zajlott le, mint ahogy azt vártam. Nagyapám halála nem igazán mondhatni, hogy lelkileg megrázott, mert semmilyen viszonyban nem voltam vele, de így is úgy emlékszem, hogy egy temetés nyomottabb hangulatú. Ez kifejezetten szép volt, sőt nem egy dolgot akkor tudtam meg nagyapámról.
Evelinnel sikeresen helyreraktuk a dolgokat, mindhármunk elővette a jobbik eszét, és így máris könnyebben ment a közös hang találása. Kb. ez az egyetlen pozitív fejlemény.
Az a baj, hogy mostanában semmi sincs, aminek igazán röpködve örülhetnék, mint rég. Terv éppen lenne, csak lehetőség, az van szűkösen. Vagy valami közbejön, pl. ESŐ...:S Égervölgyezést akarok, és lesz is, csak én oda nem mehetek. Roviszülinap, ugye... Talán augusztustól felpörögnek a dolgok. Pollen, majd Kingáéknál Siófok, Haláléknál Vonyarc, aztán aug.16-17 KvízPark tali... végre!!!!!!!! Úgy, hogy valószínűleg mindenki ott lesz! Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára... talán 2006 ápr.17-én, Sonatán. Ránk fér. Valahogy most nem tudom a dolgokat olyan csodának megélni, mint eddig. Az egyetlen csodám az a bizonyos Cinegés, de nagyot hazudnék, ha azt mondanám, hogy vele minden problémamentes. Meg eleve, akármennyire szeretjük egymást, ez önmagában nem tölt ki mindent.
Ejj eluralkodott rajtam a káosz-elmélet. Kéne egy nagyobbfajta változás. Nem kell félteni, összeszedem én magam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat