Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
A tegnap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
A tegnap...

Sziasztok!

Tegnap én, anyukám, apukám és a kistestvérem, Tamás elmentünk Brassóba (Udvarhelytől 104 km) azzal a céllal, hogy megkaressük a strandot, és fürdünk.
Hát el is indultunk olyan fél 11 fele. Mikor odaértünk, egyáltalán nem volt strandoló idő. Hát úgy döntöttünk, hogy inkább meglátogatjuk a brassói állatkertet. Meg is látogattuk. Rengeteg állat volt ott. A szarvasnak óriási és gyönyörű aggancsa volt! A jaguár pedig olyan szép volt, hogy csak na!
Szép sorjába meg is néztünk minden ott lakó állatot. Kivéve a mókust és a kakukkot, mert azok el voltak bújva. Láttuk, hogy két medve verekedett a húsért...
Miután kijöttünk az állatkertből, közelebb mentünk a strandhoz, mert kisütött a nap. Láttuk, hogy rengeteg vizicsúszda van ott. Nagy kedvet kaptam a bemenésre. Odamentünk, hogy nézzük meg, mennyi a belépő. De ahogy kiszálltunk az autóból, eleredt az eső. "Na tessék!"-mondtam magamban. Hát visszaültünk az autóba. Már amúgy is ebédidő volt. Rávettem anyumékat, hogy együnk a MC Donald's-ban. El is indultunk.
Útközben a tesóm megpillantott egy játszóteret. Mindenáron be akart meni. Hát bementünk. Ott voltunk kb. egy fél órát. Aztán visszaültünk az autóba, hogy menjünk enni.
Útközben a MC Donald's felé, úgy elkezdett esni az eső, mintha dézsából öntötték volna!
Végre odaértünk! Én "Fish MC"-et kértem. A tesóm "Happy Meal"-t kért. A szüleim mit kértek-azt nem tudom.
Jól belaktunk. Utánna elmentünk a Praktikerbe (egy áruház, ahol dekorációkat, berendezési tárgyakat, szőnyegeket, elektrónikai cikkeket, stb... árulnak). Ott rollót vettünk a tesóm szobájába és a hálószobába.
Majd elmentünk a Metroba (egy áruház, ahol mindent árulnak). Ott mindenfélét vettek anyumék (blúz, cukor, stb...). A tesómnak megvették Henry-t, a "Thomas, a gőzmozdony" rajzfimben szereplő zöld mozdonyt (Tamásnak már nagyon sok megvan).
Majd bementünk a Selgrosba (olyan, mint a Metro). Ott nekem is vettünk játékot: Playmobilt (én azokkal nagyon szeretek játszani :) ).
Majd én és Tamás a kocsiban maradtunk, míg anyumék bementek a Bricoba (olyan, mint a Praktiker).
Majd bementünk a Mallba (mindenféle üzlet van ott).
Azután beültünk az autóba, és elindultunk hazafelé. Tamás lefeküdt a kocsiban, és elaludt. Én néztem kifelé az ablakon.
Egyik faluban láttunk gólyákat, akik még nem tudtak repülni. Akkor próbálgatták a szárnyukat. de sehogyan sem tudtak még fellszállni.
Végül olyan háromnegyed 10 felé hazaértünk. Otthon még játszottam egy kicsit. Majd vacsoráztam, letusoltam, fogat mostam, anyukámmal és Tamásal imádloztunk, majd lefeküdtem.

Ennyi lenne mai bejegyzésem. Kellemes nyarat MINDENKINEK!! ♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat