Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Tevékeny Tevék karaván, ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Tevékeny Tevék karaván, ...

Sziasztok!

Gondolom, mindenki tisztábvan van azzal, hogy a TeveClub egy vítuális nevelde, de viszont a tevék gazdái igazi emberek, saját és érző lélekkel. A TeveClub szerkesztői pedig megadták a lehetőséget arra, hogy karavánt hozzhassunk létre, ezzel új barátokra szert tenni.
Nem sokkal, mint 400 napja egy Zsuzsi nevű lány, kinek tevéje: tapicska, létrehozott egy karavánt, a Tevékeny Tevék (TTK)-t. De sajnos, hogy hogy nem, de valahogyan mégis, rossz kezekbe került a karaván, és ellopták. De hála a segímbereknek, sikerült visszaszerezni a karavánt. E közben Nóra, kinek tevéje Hópihus, is beszállt a teve-nevelésbe, segí a karavánt, amit lánya hozott létre. Mind a mai napig ők vezetik a karavánt a segítőikkel, és vigyáznak, hogy ne legyen semmi baja.
A karaván megalakulása után kb. egy olyan 5 hónap múlva elérte a tagok létszáma a 2000-et is! Ennek egy a titka: egy nagyon fontos dolog a világon, a becsületesség. Mert még sosem volt olyan, hogy amit tapicska és Hópihus ígért (legyen az datolya, vagy bármi más) ne tett volna meg előbb, vagy utóbb. Én bizonyíthatom, hogy bárki ha segítséget kér tőlük, ők nem hagynak senkit segítség nélkül.
Zsuzsi nem azt a célt tűzte ki megának, hogy ha csalással, ha gazemberiséggel is, de valahogy sok tag legyen. NEM! AKI EZT HISZI, AZ NAGYON TÉVED ÁM! Mert ő nekem személyesen is megmondta, hogy ő egy összetartó, békés, egymást szeretú, együttműködö karavánt szeretne "korbácsolni" belőlünk. És aki megsérti mások személyiségét, az repül innen!
De viszont, ha semmi gond nincs veled, akki nagyon szeretnek! Mert itt nem a datolya áll az első helyen, hanem az, hogy 100%-an jól érezzük magunkat!
Ha te is egyetértesz velünk, akik már Tevékeny Tevék, csatlakozz bártan. Testednek csak egy gombnyomás, de a lelkednek megkönnyebbülés. Itt majd megfeletkezel minden rossz dologról, ami valaha - akár vírtuálisan, akár a valóságban - történt veled!
KARAVÁNUNK:
-honlapja: www.ttkari.gportal.hu (különösen a Vendégkönyvbe kukkants be)
-magazinja: www.ttkmagazin.mlap.hu
-vezetői: tapicska és Hópihus
BŐVEBB INFORMÁCIÓK:
-a karaván leírása
-a vezetőktől levélben
-de bármelyik karavántag áll rendelkezésedre

Tevékeny Tevék karaván! Egy becsületesebb, összetartóbb, együttműködöbb, igazabb jövőért!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat