Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Hazajöttem (:

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Hazajöttem (:

Sziasztok, kedves Olvasók!

Az előző bejegyzésemből megtudhattátok, hogy februábr elseje és negyedike között Kolozsváron tartózkodtam, ami Székelyudvarhelytől kb. 200 km. Oda sakkversenyre mentem. Abban a nagyszerű és kellemes élménybel részesültem, hogy ELSŐ lettem a lányok közül, ígyhát nyertem egy aranyérmet, egy aranykupát, oklevelet és 250 lejt, ami kb. 18 ezer forintnak felel meg! Nagyon jólesett, hogy ily jó helyezést értem el! Megérte elmenni!
Azonkívül rengeteg román (!) barátra tettem szert, akikkel - logikus - románul kellett beszélnem, de ez nem jelentett különösebb akadályt. Persze voltak amolyan "nyelvtani hibák", de szerintem elfogadhatóak. Például a "cai" (ejtsd: káj) helyett "caluri"-t (ejtsd: kálurj) mondtam.
Minden délben a " Iulius Business Center "-ben ebédeltünk, mely egy hatalmas bevásárlóközpont. Na jó, talán picit kisebb a budapesti "Mammut"-nál, de akkor is elég nagy volt!
A lényeg, hogy minden szempontból jól telt ez a négy nap, és alig várom már a következő sakkversenyt, hogy újra találkozhassam Magdău Mara -val, egy nagyon kedves, vicces, 10 éves kislánnyal!

Sziasztok és jó éjt! Ja, és kellemes vakációt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat