Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Hétfőtől iskola!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Hétfőtől iskola!

Sziasztok!

Aki még nem tudja, annak elmondom, hogy én Romániában lakom, ahol mindig szeptember 15-én kezdődik az iskola, és nem 1-én. Úgyhogy, amikor nektek elkezdődött az iskola, nekem még volt két hetem. De már akkor nagyon vártam. Mivel új iskolába fogok járni. És kívncsi vagyok, hogy milyenek a tanárok. Kedvesek? Szigorúak? Érthetően tanítanak? Érthetetlenül? Sok 5-öst adnak? Inkább az 1-eseket osztogatják szívesebben? Meg még ezernyi krdés, ami nem hagyja nyugodni az agyamat. Na meg tt van az új osztály, meg a több diák az iskolában. Pár kivételével mind ismeretlenek. A régi osztályomból rajtam kívül még jön 3 diák, aki újra osztálytársam lesz. No meg jön az egyik legjobb barátnőm, Saci, aki első osztályban volt az osztálytársam. Nagyon hiányzott második, harmadik, negyedikben. Jó belegondolni, hogy most újra együtt lehetünk, újra osztálytársak lehetünk!
Szerintem minden osztályban van legalább egy olyan diák, akivel egyszerűen nem tudsz barátságot kötni. Hogy miért? Mert makacs, verekedős, csúfolós, nem megbízható és egyszerűen nem szimpatikus.
Gondolom, lesz olyan tanár is, amelyet nagyon fogok szeretni, lesz olyan is, amelyet kevésbé és lesz olyan, amelyet egyáltalán nem fogok. De bele kell törődni.
Tudom, hogy a tanulás nem lesz egy meseszép álm. Tudom, hogy nehéz lesz. Kevesebb időm lesz azokra, amiket szívesen szeretek csinálni. De ennek így kell lennie. Majd jön a téli szünidő. Nálunk az lesz az első szünidő. Majd lesz a félévi szünidő, valamikor februárban. És még lesz a Húsvéti szünidő. A következő állomás pedig már egy év múlva lesz, vagis újra jön a nyári szünet!


Na akkor sok sikert az új tanévhez, ami sokaknak már két hete elkezdődött!! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat