Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Minden újrakezdődött...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Minden újrakezdődött...

"Csakis rajtad áll az, hogy újrakezd, és, hogy hinni tudj igazán! Vár egy hely téged, vár a boldogság..."

Ennek a bejegyzésnek a lényegét nem fogod érteni, ha nem olvasod el a "Rossz emlékek." bejegyzést. De azért elmondom, mi is kezdődött újra. . A tavaly ősszel volt Rómában a Pater, és hozott a Rózsafűzéreseknek gyűrűt onnan. Nekem is adott. Az volt a kedvenc gyűrűm, éjjel-nappal az ujjamon hordam. De nem azért volt számomra fontos, mert Rómából kaptam, hanem, mert a papbácsitól kaptam.

Meg is jártam, hogy mindig mindenhová magammal vittem: a Balatonon, hogy hogy-hogynem, elveszett. Nagyon szomorú voltam. Elakartam mondani a papbácsinak, de nem tudtam, hogy kezdjem. Aztán egyszer ÚJRAKEZDTEM. Fel kellett dolgozzam a sok stresszet, ami a gyűrű miatt történt. Elmondtam. És könnyen ment: a papbácsi azt mondta, hogy ad ő, persze, hogy ad, csak valamelyik nap menjek fel a plébániára.
Másnap anyukám fel is vitt. Ott volt a papbácsi is. Felmentünk a lakásába. Nagyon szép lakása van!
Adott 2 gyűrűt, hogy legyen tartaléknak is :D Adott anyukámnak is egyet. Nekem még adott 2 medált, egy kulcstartót és egy mágnest. Mind Rómából vannak. De nekem az a lényeg, hogy a PAPBÁCSITÓL KAPTAM :)

Ezután nagyon fogok vigyázni a gyűrűmre, és ilyen helyekre, mint például a Balaton, nem viszem. De csak azért, hogy nehogy elvesszen :)
Másképp a koporsómba vinném! :D

Sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat