Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Tegnapi babalátogatás :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Tegnapi babalátogatás :)

Sziasztok!

4 hónappal ezelőtt megszületett Bence, az unokatestvérem! Neki már van egy 5 éves nővére, Gréta.

A tegnap, vasárnap délután elmentünk babalátogatóba hozzájuk. Nagyon szép házban laknak.
Ahogy megérkeztünk, Gréta már egyből nekemszökött, hogy nézzem meg a szobáját, mert elkészült. Felmentünk az emeletre, megnéztem a szobáját. Majd még megmutatta a Bence szobáját is.
Utánna megismerkedtem Bencével. Csak annyit mondtam neki, hogy: "Há szia!", és már egyből elkezdett kacagni. Annyira aranyos kisfiú!!
Majd Gréta megmutatta a saját Árvácskáját a kertben. Illetve csak meg akarta mutatni, mert nem találta.
Aztán megkérdeztem Grétát, hogy még megvan-e Néró, a régi kutyájuk. Mondta, hogy mindig szökött el a kóborkutyákkal, ezért Berci, Gréta apukája elengedte. Aztán vettek egy újat, egy farkaskutya kölyköt. Annyi idős volt, mint Bence. Gréta úgy nevezte el, hogy Betti.
Odamentem Bettihez, aki egy nagy ketrecféleségben volt. Mikor meglátott, izgatottan állt két lábra, és csóválta a farkát. Sokat hülyéskedtünk vele: megette a kezünkből a füvet, megitta az egy hónapos vizet, stb... . Aztán láttuk, hogy nincs vize. Megkértük Bercit, hogy hozzon neki vizet. Hozott is. De amikor kinyitotta a ketrec ajtaját, Betti kifutott. Ugrabugrált össze-vissza. Egyszer csak felugrott a tesómra, Tamásra. Ő úgy megijedt, hogy visítva futott be a házba anyumhoz. Betti meg utánna, mert azt hitte, hogy ez egy játék. Berci rászolt mérgesen. De Betti nem állt meg. Gyöngyi, Gréta anyukája megállt az ajtóban Bencével a kezében, hogy Betti ne tudjon bemenni. Berci megfogta Bettit, felvette, és visszavitte a ketrecbe, ahol töltött a tálkájába friss vizet. Alig tudott kimenni úgy a ketrecből, hog Bettinek ne sikerüljön kimenni.
Azután még hátramentünk a másik házhoz, a Petra unokatesómék házához. Ők még nem laktak ott, mert még nem volt berendezve a ház. Mi csak bekukkantottunk az ablakon.
Majd visszamentünk, ugrósoztunk, bújócskáztunk, fogócskáztunk. Aztán ettünk meggyet. Majd megláttunk egy csigát. Gráta meg akarta etetni Bettivel. De végül úgy gondolta, inkább "levest főz" belőle. Egy tálkába töltött vizet, beletette a csigát. Tett a tálkába rózsaszímot, mindenféle levelet, füvet. Aztán meggondolta megát, és inkább elásta a csigát.
Mi akkor mentük el. Elbúcsúztam Bettitől, Bencétől és Grétától. No meg Emmuskától, Gréta nagymamájától, Gyöngyitől és Bercitől. És a csigától ×D

Nagyon jól éreztem ott magam. Annyira szeretnék én is házban lakni. Akkor lehetne háziállatom. És egész nap ugra-bugrálhatnék az udvaron!

Ennyi lenne mai bejegyzésem!

Szép nyarat!! ♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat