Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Battonya-2008

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Battonya-2008

Sziasztok!

Hazajöttem Battonyáról. Csodálatos volt!

Elmondtam a papbácsinak, Botár Gábornak minden SZEMÉLYES dolgot, amit elszerettem volna. Mi ketten mostmár örökre elválaszthatatlanok vagyunk!!!


Noémi elmondta, hogy volt Medzsugóréban (nem így írják) a Szűzanya-jelenésen. És valóban érezte, hogy ott volt a Szűzanya. Majd hallotta, hogy amikor a kinti misén a pap felmutatta az ostyát, valaki elkeztett sikítozni. Ez azt jelentette, hogy belébújt az ördög, mert a sátán annyira nem bírja, amikor több ezer ember összegyűl egy helyen, hogy részt vegyen a Szentmisén.
Adott egy papírt:

" A SZŰZANYA ÁLTAL SZŐKEFALVÁN KÖZÖLT 5. TITOK FELTÁRÁSA

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

A Szűzanya az elmúlt napokban Szúkefalván-kiválasztott leányának, Márián Rózsikának- engedélyezte a korábban közölt 5. titok feltárását, nyilvánosságra hozatalát.

A titok a következő:
'"Eljön az idő, amikor az Egyház mérlegre kerül. Eljön az idő, amikor a papok tévelyegni fognak. Megölelik azt az utat, amelyik vesztükbe vezet. Amikor úgy látszik, hogy minden összeomlik, akkor fog győzni az Egyház, mert jönni fog egy Péter nevű pápa, aki a győzelem útjára vezeti az Egyházat."'

Kedves Testvérünk! Isten kegyelméből megismerhettük a jövőt. Felelősség tölt el bennünket azért, hogy a Szűzanya által mondott nehézség, megpróbáltatás csökkenjen, vagy ha lehet meg is változzon (lásd Ninive esete). Ezért ha tudomást szereztél erről a titokról, az Egyházért, a papokért, a szerzetesekért minden nap imádkozz el egy '"Hiszekegy..."' és egy '"Most segíts meg Mária..."' imádságot. Imáidat köszönjük.

Szőkefalva, 2008. április 4-én.
Rózsika látnok és István atya"


Ezt mondta Barni Karinak:
"Gyorsan beszélni tudsz, énekelni tudsz. De gyorsan énekelni tudsz-e?" :D

Kari meg ezt mondta Barniról:
"A haja barna, a bőre barna, a neve Barna." :D

Ezt mondta Editke (vallástanárnéni) nekünk a Jézusszíve-nővérekről, akik mindössze kb. 60-an vannak a világon:
-Az egyik ilyen nővér Kínába került. De nem tudott semmit sem kínaiul. Aztán egy nap megtanulta azt hogy: Dicsértessék a Jézus Krisztus!. De a kínai nyelv olyan, hogy ha máshová mondod a mondatban a hangsúlyt, már teljesen mást jelent. És persze ez a nővér megtanulta a köszönést, de nem jó hangsőllyal mondta. De ezt ő nem tudta. És mikor köszönt a kínai papnak, a pap jól megnézet, egyet mosolygott, majd elment. A nővér csodálkozott, hogy a pap nem fogadta a köszönését. Ez így ment 6 hónapig, senki sem javította ki. Aztán amikor a nővér ismét köszönt a kínai papnak, a pap megelégelte, és ezt mondta:
-Elnézést, de én nem vagyok önnek a disznólába." :D

Editke egyik évben tanította az elsősöknek:
-Az ember testből és lélekből áll.
Mikor a feleltetésre került a sor:
Editke: Miből áll az ember?
Gyerek: Testbőől....
Editke: És még?
Gyerek: Ööööö......nem tudom.....
Editke: Hát mi van a blúzzod mögött?
Gyerek: Hát a majóm!
:D


Teljesen felfrissültem lelkileg!!! HA BÁRMI MÁS ÉRDEKEL A TÁBORRÓL, KÉRDEZZ BÁTRAN! (személyes dolgokat nem kötök az orrodra)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat