Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Legjobb barátaim♥ (emberek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Legjobb barátaim♥ (emberek

Sziasztok!

Úgy döntöttem, leírom a legjobb barátaim teljes neveit!! Büszke vagyok a barátaimra, és nem érdekel senki ROSSZ véleménye!! Ha kritizálsz, az ennyit jelent: pocsékolod az idődet, koptatod a billentyűzeted, nagymenőnek érzed magad, pedig olyan vagy, mint egy óvodás. Úgyhogy semmi értelme engem kritizálni. De ha nem bírod ki, hogy ne kritizálj, hát nyugodtan írd le, mi a bajod. De nekem az a levél ennyit fog jelenteni: még egy kicsi csoportos óvodásnak is 10-szer annyi esze van, mint NEKED!!

Akkor hát itt vannak a BARÁTAIM/BARÁTNŐIM:
Botár Gábor (papbácsi), András Orsolya (egy évvel nagyobb nálam), Krizbai Sarolta (pár hónappal kisebb nálam), Kovács Boglárka (velem szinte egyidős), Hajdó Nóra (velem szinte egyidős), Zakariás Adél (velem szinte egyidős), Radovics Marcell (TC).
Kb. ezek a legjobb barátaim/barátnőim :-)

A barátság egy valóra vált álom. Nagyon kell rá vigyázzunk! MINDENKINEK VAN BARÁTJA!! Nincs olyan ember a Földön, akinek nincs! Lehet, hogy "hályog van a szemén" és nem látja, de a barátja MINDIG látja őt. Sokszor ott áll mellettünk a legjobb barátunk, de mi észre sem vesszük. HÁT NYISSÁTOK KI SZEMETEKET, MERT BARÁTUNK VAN, HŰ HOZZÁNK, CSAK MI NEM VESSZÜL SOKSZOR ÉSZRE!! :-♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat