Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
Fiákerezés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
Fiákerezés

Sziasztok!

Mint már mondtam (lásd az előző bejegyzésem), külön bejegyzésekben fogom leírni családi nyaralásom FONTOSABB eseményeit, emlékeit. Az első ilyen emlékem ÉLETEM LEGELSŐ FIÁKEREZÉSE.

Aki esetleg nem tudja, hogy mi az a fiáker, hát elmagyarázom röviden: (ha hosszú magyarázatot szeretnél, látogasd meg a google-t, ott biztosan találsz)
A fiáker hasonlít a hintóhoz, csak éppen nincs fedett kocsija. Elöl ül a lovas. Mögöttük ülnek azok, akik utaznak. A fiáker hasonlít a szekérhez, csak ez díszesebb. Talán a nagy urak és hölgyek idejéből valóak. A fiákert egy, vagy ritka esetben két ló húzza. Ha utazni szeretnénk fiákeren, kb. 1000 forintot kell fizetnünk.
A fiáker BÁRHOVÁ elvisz a HELYSÉGBEN.

Nagyjából ennyi lenne a fiáker RÖVID meghatározása.

Én az idén ültem LEGELŐSZÖR fiákeren, és szerintem nagyon jó volt. Én annyira szeretem a lovakat, meg a hozzájuk kapcsolódó dolgokat, hogy még a lószagot is illatnak tartom ×D

Ennyi lenne a mai bejegyzésem. Azt ajánlom, hogy ha van alkalmad kipróbálni a fiákerezést, hát NE HAGYD KI az alkalmat, vedd rá szüleidet, pattanj fel a szekérre, és indulhat a BULI!!! (persze a bulit nem kell szószerint érteni ×)

További kellemes vakációt!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat