Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KrisztiKe :] naplója


.ormi :] [175454 AL], gazdája KrisztiKe :]
BULI VOLT!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175454
BULI VOLT!

Sziasztok, Kedves Olvasók!

A tegnap délután elmentem 6-ra a templomba misére. Persze szokás szerint jót beszélgettem a papbácsival. Majd a papbácsi mindenféle szépet mondott rólam. Ilonka néni pedig azt mondta, hogy ő már látja előre, hogy én mindig is vallásos leszek, és mindig fogok templomba járni. Remélem, igaza van!
Na de ne térjünk el a témától! Tehát a mise 7:15-ig tartott, vagyis negyed nyolcig. Azután mondtam a papbácsinak, hogy én megyek a plébániára - hiszen 8-tól Battonyás-buli volt, mivel Battonyán nem volt, aki megszervezze. Meg persze meg kellett együk a jubileumi emeletes tortát!
A papbácsi mondta, hogy persze, hiszen engem mindig szívesen látnak a plébánián. Mikor odaértem, a nagyok meg a Hále Lujások már ott voltak. Köszöntem nekik, majd odamentem Bendi - papbácsi kutyája - ketrecéhez. Láttam, hogy alszik, ígyhát bementem a terembe, és néztem, ahogy gitároztak a Hále Lujások. Egy olyan 10 perc múlva kimentem. Akkorra már Bendi fel volt ébredve, és fel-alá járkált a ketrecében. Odamentem hozzá, mire ő odasímult a ketrechez. Elkezdtem símogatni puha buksiját. Majd Kata megmutatta, hogy a farka alatt szererti a legjobban, ha símogatják, mert a farka mindig oda a hátára ránehezedik, és akkor jól esik, ha megvakargatják ott a lenyomott bundát.
Szóval elkezdtem ott vakargatni. Annyira jól esett neki, hogy lefeküdt, és még a szemét is lehunyta élvezetében. Símogattam egész 8-ig. majd jött a papbácsi. Váltottam vele egy-két szót. Majd jött Editke (vallástanárnő). Mondta a papbácsi, hogy menjünk fel a nagy terembe, mert ki fogják vetíteni a fényképeket, amiket Batonyán készítettek a Fülöp testvérek (Fülöp Sándr és Fülöp Attila). Felment mindenki. Megnéztük a képeket. Volt egy csomó vicces kép: volt fintorgó is.
Azután mindenki lemet a hittan-terembe, ahol mindenki kapott tortát. Miután megettük, felmentünk a nagy terembe, ahol már kezdődőtt is a buli, amely éjjfélig tartott.

Ez lenne tömören a buli leírása. De 2 legfontosabb dolog volt:
- hogy jó volt
- hogy Bendivel lehettem.
Mindenki mondta, hogy ne símogassam, mert a végén bolhás leszek. Egyáltalán honnan tudják, hogy bolhás? Csak mert egyszer-kétszer vakaródzott? HÁH! AMATŐRÖK!

De az a lényeg, hogy a lényeg lényege lényegében lényegtelen! ×D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat