Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
... állatot akarok verseny

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
... állatot akarok verseny

Mr. Deni teve:

Én nem akarok egy olyan csicsás állatot.


Na jó hazudtam imádom a kéket az lenne a jó ha fehér színű Máltai selyempincsim lenne és mindig egy kis copfba raknám a haját lenne egy kis pulóvere a szeme csak kéken tetszene máshogy nem.A nyakörve is kék lenne vagy egyszerűen egy masnika kellene.De attól még ha elkényeztetném nem lenne jó ha mindig ugatna meg a kaja nem tetszene neki akkor nem eszik hanem legyen játékos és aranyos nem pedig egy vérengző fene vad.

Nekem csak így tetszene a kutyám de persze másik kutya is megteszi csak a kék szín maradjon meg a kis copf. :)

1 jó teve:
egy cuki afrikai törpehörcsög:
a szeme színe:barnás zöldes
a teste:fekete csíkos barnás és világos barnás árnyalatok
a lába:fekete és pici
aszőrén (van a szín is):puha bársonyos
egy kicsit dagi és fiú

Blacky Girl:

Nagyon- nagyon szeretnék egy tengericocát!( anya persze nem engedi )
Mióta apukám meghalt az óta nagyon magányos vagyok, és anya ezt nem érti meg!! Persze ő már megtalálta a szerelmet újra, de nekem nem lehet 1 kis pici lány malackám :(
Volt már malacom, de meghalt:(
És nagyon szerettem őt!
Volt 1 fekete folt a bal szemén, a pocija fehér volt a háta pedig barana!

miss adrika:

elöszöris golden retriver kutya krém szinű szeme fekete bufija aranyos orra kicsi nyakörve kék böráza is kék nagyon bundás selymes ápolt szőr

Pöttöm Panka Picúrka (picike):
Legjobban egy gyönyörű kutyát szeretnék. Egy golden retrievert. Ezek a kuyták rendkívül barátságosak,szeretik a gyerekekt,jó munkakutyák(vakvezető). Ha nekem lenne egyszer ilyen nem kívánnák több állatot.
Gyönyörű,napsütötte arany szőrével futna felém. A sétákon egy réten elengedném és estig ott labdáznánk,játszanánk.
Az iskolában minden évben rendeznek kutyakiállítást. Álmom, hogy egyszer ott áljak a dobodón a gyönyörű arany kutyusommal. Rendkívül büszke lennék rá.,;-( Már megvettem neki egy kis kendőt (sárgát).
Lehet ez az álmom valóra válik,ugyanis a szüleim is szertnének egy kutyát.

Fábry:

Az adatlapján van a kép arról az állatról, amire vágyik.:)

Yammie:
Mivel két évvel ezelött elpusztultak a hörcsögeim szeretnék újakat,színük arany-barna-fehér.Jó nagy bundájuk lenne és arranyos kis pofijuk.

Avril Laichinge:
Neve: Jupi
Faj: Teve-ufó
Színe: Zöld

Lenne 2 antennája, 2 púpja amiket fel lehet nyitni, zöld patája, képes lenne beszélni is, szótagololva.

Blepszi:

Én egy olyan állatra vágyom amelyik kb. akkora mint 2 törpehörcsög. A selymes szőre olyan színű amilyen éppen a kedve. Fura, de igen, egy érző állat lenne, és megértené amit mondok, bár ő beszélni nem tudna, tehát a kutyáknál okosabb lenne. Tudna úszni, egész jól és erős is lenne! Nem kéne ketrecban tartani, mert szobatiszta lenne, és nem eszik addig amíg kipukkadna, csak annyit amennyi jólesik neki! Lehetne vele játszani, és tudna szeretni és nemszeretni. Tudna unatkozni, mérgeslenni, nagyon boldog lenni és minden félét:)

Hajlakk:
Képzeld állatra vágyom!
Hogy milyenre? Nincsenek nagy elvárásaim.Hogy öszinte legyek az az állat amiért eped a szívem fogalmam sincs hogy egyáltalán létezik e.De ha az enyém lenne Akkor a szőre egészen biztos RÓZSASZÍN lenne, a füle akár a hiúzé pici és cuki,a szemei hatalmas sötétek legyenek akár a kutyusoké,pöndörödő farkincája legyen akárcsak a malacnak,nyelvével érje el az orra hegyét akárcsak a zsiráf,tappacsai legyenek puhák és illatosak,karmocskái legyenek behuzhatoak mint az egérvadászé,hangja pedig legyen pörgös és utánzó akárcsak a papagájé

Ha egyszer majd a hőn állitott állat ellátogad hozzám többet el nem engedem és úgy hívom majd hogy:Flugi
:D

Matt West:

Az én állatom világos kék lenne szőrös és nem lenne lába se keze olyan lenne mintha egy szőrös fej lenne de ugrálni és gurulni tud

Miss Kislány teve:

Én egy lovat szeretnék nagyon. Rózsaszín lenne, és örökre kicsi maradna. Hosszú farka, és sörénye csak úgy lebegne a szélben! Minden nap, minden órában, minden percben, minden másodpercben Szélvészen (mert így hívnák) lovagolnék!

Zac Efron(Troy):
És majd küldöm az ajándékot.És a házikedvenc ez nem egészen az, de én arra gondoltam, hogy a delfin.Egy palackorrú delfin
ami kék persze.A neve:Csená lenne és minden nap úsznák vele a tengerben.Én még a puputevét is akartam, mert az is a kedvenc állatom
a delfin után, de arra gondoltam sokan fogják írni mivel teveclub, ezért nem írtam.:)

Miss Pici:
én imádom a tevéket ezért ezt kérnék!!! fiút is és lányt is szeretnék , hogy legyenek kicsi tevék is.a fiú:sötétbarna,aranyos bárki megsimogatthatja bundája szép tiszta,ápolt meleg,és bársonyos,jótapintású legyen. a lány: világosbarna. és egy kicsit alacsonyabb legyen mint a fiú!!! bundája neki is ugyan olyan legyen mint a fiúé. egyébként a fiúnak Tapics, a lánynak Tapicska lenne a neve!!! ( rólad kapná, mert látom te sokat foglalkozol a teveclubbal, és ezért valószínüleg te is nagyn szereted a tevéket!!!)
Az udvarban épitenék nekik egy meleg házat, és ott lakhatnának!!!

kittina:

én 1 yorksie terriert szeretnék.barnaés fekete szőrüt lány.és egy playboly nyuszis csatot a hajába!!természetesen rózsaszínt!!!és egy cuki ruhácskát amin strassz kövel egy playboly nyuszi van kirakva.readásul kapucnia is legyen!!természetesen ez is rózsaszin ja és egy cukii playbolyos korcsolyát ami mint mindig RÓZSASZÍN és egy síelő lécet ami playpolyos és cuki! és még egy cuki playbolyos csizmácskát

Kövér Lulu Luka:

Faj: Intrekonntinentális Atommeghajtású Vérhörcsög
Név: Gyilkos
Jellemzők: Ennek az állatnak hosszú (kb. 2 méteres) lábai vannak, bár teste épphogy 10 cm. Növényevő, ezért főleg rovarokkal táplálkozik, pl.: szarvas, csiga, amőba, papucsállatka stb. Emlős állat, kettéosztódással szaporodik. Színe rózsaszín kék csíkokkal és zöld pöttyökkel, szeme lila, tehát az egész állat piros. A felhőkön fészkel, ezért étlapjára kerül a vakond is.


Nagyon szeretek ilyen fogalmazásokat írni, ahol "szabadon szárnyalhat" a fantáziám :) :D

BAD GIRL 2:
Ha lenne egy kiscicám,ő lenne az én házikedvencem.Neve Tigris lenne és biztos nőstén lenne...Szobacica volna és nagyon tiszta.Lábai krémes szinűek lennének,mancsai sötétbarnák.Szeme kék,teste is sárgás,krémes szinűek volnának.Nagyon elkényeztetném,volna naki kis ágya,ahol aludna,kis homokos rész ahová kisWC-zne...Vennék neki nyakörvet és vinném sétáltatni is!Ilyen házikedvencet szeretnék!

Miss Titanila:
Ha lenne egy cuki álatom biztos eg görényt kérnék!.Egy fekete zsőrő lompus farku zöld szemű görény!fent a feje pupjánál befejteném hajfastékel lilára és felfelé álna!XD!szerintem nagyon jól mutatna úgy!
bárcsak lenne gy ilen álatkám!

Maya:


Én egy repülő pegazusra vágyom a színe rózsaszín lenne a szárnya pedig citromsárga . Ha lenne nekem egy ilyen állatom akkor ő vinne el a suliba és sokat játszanánk ! Lenne neki egy csodálatos istállója és minden nap elmennénk egy kicsit repülni . Ez a pegazus csak rám hallgatna senki másra és segitene a leckében - mert ugyebár beszélni is tudna - hát ilyen állatom lenne ha lenne mert ugyebár ilyen nincs de ha lenne ilyen állat a világon nekem akkor sem lenne ! :( nehéz lenne ellátni)

Csili:
Micó emlékére
és
Picur szeretetének alátámasztására

Nekem van egy kiscicám, Picur. Nagyon szeretem, és hogy mégjobban érezze magát, nyár elején hoztunk mellé egy kis 7 hónapos, vörös csíkos macskuszkát, akit Micónak neveztem el. Nagyon édi, aranyos, játékos és pajkos cica volt, állandóan csak dorombolt: már akkor, ha éppen hozzáértünk :)! ÉN nagyon szerettem, sokszor játszottam vele - viszont PICUR ki nem állhatta. Vagy egyszerűen gyűlölte, vagy nem is tudom: úgy látszott, mintha félne tőle. Ezért hát szomorú szívvel, de vissza kellett adnunk a kis dorombolót a volt gazdijához... :( Hát, ezért írtam ebbe a versenybe! Mert NAGYON SZERETNÉM ŐT VISSZAKAPNI! Sokszor álmodom vele, gondolkozom róla, milyen lenne, ha ő újra az enyém lehetne. Igaz, ez már sajnos nem lehetséges, hiszen Picurt - én SOHA SENKINEK nem adnám el egy másik macskáért. Bár mind a 2-t szeretném. És úgy döntöttem, ha felnőtt leszek, és az én szeretett Picurkám már nem lesz, BIZTOSAN szerzek a házhoz másik macskát: egy szép, vörös csíkos, 7 hónapos kiscicát! Olyat, mint Micó volt!

Mrs.Aranyos eszterke teve:
én szeretnék 4-5 darab törpehörcsögöt...
a lány törpehörcsögöknek megnöveszteném a szőrét és barna,fehér,és fekete színük lenne. a fejük bubjára rózsaszín masnit kötnék. a fiúknak pedig nem kötnék semmit a szőrükbe : )

Bizalom teve:
Szeretnék egy kutyát, aminek puha a bundája, fekete fehér pöttyökkel a hátán.
Mit csinálnák vele: Minden nap meglepném egy Jókora csonttal és el vinném az iskolába sétáltatni. :)

myrtill:
kutya legyen fekete legyen a szőre barna és fehér foltokkal,

az legyen a neve,hogy myrike lány legyen.kell még valamit küldeni a kisállathoz???
ja,és az ajándékot már küldöm is!!


BAD BOY 545:
Én nagyon szeretem a kutyákat és a macskákat is,de persze házikedvencekből több is van...
Nagyon szeretnék egy kiskutyát.Ha lehetne,jó volna ha Chihuahua lenne...Barnáskrém szinű lenne a szőre,szeme barna,kis tappancsai sötétebb szinűek lennének a szőrénél.Szeretném,hogy lány legyen,pár hetes,mert akkor még tanitható és hozzánk szokna könnyen..Később vennék neki egy nyakörvet és mennénk sétálni minden nap!Sétálás folyamán megismertetném egy másik kutyával,aki fiú és később lennének kis kölykeik is...
Azokat is felnevelném szivesen,de előtte szeretném,hogy az is beteljesüljön amit leirtam!Ez az én vágyam!

Púpos Leó:

Szeretnék egy hörcsögöt.A neve Alex lenne.Bundája világosbarna lenne fehér csíkokkal, lábai apróak ,úgy szeretném őt mint a tevémet.Sőt még titokban az iskolába is elvinném ,hogy zűrzavart csináljon és mi csak nevetnénk.

FUTYI:
Szerintem ahyogy ember ugy állat sincs tökéletes.
De egy aranyos törpesnauzernek( kutyafajta) nagyon örulnék.
Apukám dolgozott volt egy néninél ahol pont ojan volt amijent szeretnék.
kicsi fehér barna pötyökel, nagy édi bajuszkáva és masnival a fején.
Nagy fekete ártatlan szamakel.
És nagyon játékos és okos kutyuli.
Hát én egy ijen kutyát szeretnék.

Ja és tökéletes állat nincs :P

Csini junior:
Én delfint szeretnék:)
Vizi-t és szárazföldi-t.A szobámban lenne a kis medencéje és ott fürdene,de nagyon szeretné a szárazföldet,bizony nem is kék szinű lenne,hanem lila szeme,sálat hordana az ő fehér szinű nyakacskájára:)A többi testrésze kékes szükéslenne!És,ha vízbe ugrana,átváltozna leszneki bundája mely rózsaszinné változna!És lenne neki egy plüss állatkája is.Akivel minden este elaludna :)

Lucika7:
Milyen állatot akarok...
sok ember felteszi ezt a kérdést magának,de most ez bennem is felmerült.
Talán egy bolyhos,puha jószág kellene?Vagy egy hűséges és aranyos állatka?
Hát...én szeretnék egy hűséges kutyát.Olyan hűséges legyen,mint aki összeházasodik valakivel és ne azt érezze,hogy hozzám van láncolva,hanem,hogy érezze,hogy szeretem.Olyan puha legyen,mint egy frissen ápolt szőrzet,amit én takarítottam és tísztítottam meg.
Olyan szeme legyen,mint a föld gyönyörű szine,amin épp áll.Olyan lábacskái legyenek,mint a vastagabb ágak.Olyan füle legyenek,mint egy szép nagy lapátocska.Olyan kutya legyen amelyik imád játszani,mint én.Olyan kutya legyen amely várja az embert és szeretetre méltő.Követeli a szeretet.
Olyan szőre színe olyan legyen,hogy a legfeketebb feketét és a legcserbarnább cserbarnát lássam apró,szálas szőrzetén.Olyan aryanos és kedves legyen,mint az én tevém,karavánom,karavánom vezetői,és a karaván további tagjai.

Ez az álom kutya....:)

Lovaslovasó:
Egy ló lenne a háziállatom!
Neve:Csali
Neme:csődör
Kora:4 és fél éves
(szőre)Színe:halványbarnan alig látható fekete pöttyökkel, 3lábán fehér folt(ún. harisnya)
(sörénye,farka)színe:sárgás(szőkés)és dús
Jelleme: tüzes mégis könnyen kezelhető, gyors, bátor(nem ijed meg a mennydörgéstől, ilyesmik).
az egyik füle minig valamivel lejjebb simul, mint a másik
ha valami csmegével(répával, almával, cukorkával) kedveskedek neki, először megszaglássza a zsebemet, hogy van-e még azon kívül, ami a kezemben van, ha nincs, akkor mohón odakap azértm amit kínálok nki, majd rám sem hederít!


Ennyi lenne az állatomról!

tippi teve:
egy cicára vágyom.barnás árnyalatú lenne.jól tudna játszani.értene a teveclubhoz.

Miszter Bandita:
Én szeretnék mégegy Közép-Amerikai mókust a másik mellé , hogy ne unatkozzan . Szeretnék nagyon sok kismókust , amelyeket felnevelnék és szétosztanám a barátaimnak , mivel őnekik is tetszik az én aranyos kis mókusom . Szeretnék egy fiú mókust mert ami most van az egy lány . A neve Her-Röcsög lenne . Nagyon örülnék neki ha barna szőrű lenne mint az enyém , mert igy összeillenének . Cunci mókus és Her-Röcsög úr szeretnék egymást !

MC Pata:
egy farkaskutyat es szep szurke feher fekete bundas,fekete szemekkel
es meg kerem a nagypapamat hogy csinaljon neki kutya hazat !
vagy kutyat szerettem volna vagy macskat ha macska akkor:
egy szep hosszu szorut es halvanyvoros meg feher ,es zold szemekkel !

Púpos Baby Doll:
Az én vágyam egy ló aki fekete mint az éj és erős bátor hím vagy nőstény ló,akit csak én törhetek be és a sárga és a piros virág nagyon jól állna a sörényébe.Fekete lenne fehér zoknival a szeme nagyon sötét fekete és csillogó.nagyon szeretne engem és én is őt.Nekem nagyon engedelelmes lenne.Ő lenne a legjobb barátom és a lelkitársam.Lehetne vele galoppozni,versenyzni.Kitartó,önzetlen legyen.Bátor és szeresse a gyorsaságot ahogy én.Ez az állmom!Vágtáni vele egy gyönyörű tisztáson vagy erdőbe.Amikor elfáradnánk együtt innánk egy tiszta gyöngyöző patakból.Nagyon megbíznánk egymásba.

Dr.Zizi:
Én egy görit szeretnék (csak sajna nem lehet mert anya allergiás a szôrre)úgyhogy maradok a höriknél!Ha lenne egy görim akkor bézs szinû lenne!És lány!A szobámban tartanám ahol a hörijeimet!És esténként szabadon is engedném.Úgy mint a höriket ôket is heti 1x szabadon engedem a szobámban és ott is maradnak mellettem nem próbálnak szökni.De most nem is a hörijeimrôl van szó hamem a görirôl!Azt mondjak h. büdi állat de ebben semmi sem igaz ha ivartalanítjuk akkor nincs is szaga!Minden délben elvinném sétáni az erdôbe(mivel az erdô mellett lakunk)persze pórázon!és nagyon tanítható állatok ha lenne akkor megtanítanám a szobatisztaságra,a nevére meg h. ne harapjon!A lemming is nagyon ari hasonlít a Hörire csak a lemmindgnek kissebb a füle!xD

Egypúpú Királylány:
A 4 éves kislányomnak elég fura állatkívánságai vannak, többek között egy olyan "háziállat" is, akit az adatlapon láhatsz!
Rékuci és Anya

wertar:
Én egy Planktont ami neon zöld és szereti a bálnahusit meg az édességeket!És szeretne tévézni!

DrÁgAsZáGg:
táncoló egér
Bundája:fehér,és barna foltokkal
Nagyon ari állatka!!!:D Szép zöld szemekkel,örökké ugráló természettel..:D

szafffi:
n egy vadészgörényt szeretnék barnás feketés fehéres bundával lenne benne egy kis ismertető jel és nagyon kedves aranyos lenne nem tartanám ezt az állatot ketrecbe csak éjszakára nem vagyok állatkinzó amelyik állat szabad lehet had legyen!!Szép kis rózsaszín tappancsokkal!

Porcukrocska:
És egy kuytát és jó lenne ha:
-beszélne
-segítene a leckében=)
-jó barát lenne
-kedves
-lány kutya természetesen=)
-aranyos őzike szemei lenének
-és ne haljon meg soha aza kutya mert olyan ereje van tudod=)Mert ha meghal ne lenne jó=)
-Golden retriever a fajtája
-és aranyos kölyök kutya/de a nagy is aranyos /
-szoba tiszta
-tudna főzni=)
-és okos =)
-repüljön=)
-gazdag=)
-de négy lábon járjon
-a bogarakat taszitsa ahol van ,magáról,környékéről ahol ő van ne legyen bogár,rovar/mert én félek tőlük/=) =) =D
-ne legyen tökéletes mert az nem jó!
-de értsen az állatok nyelvén

nekem ennyi az ötletem az álom kutyám hoz=)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat