Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap 2009-05-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap 2009-05-03

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

NE FELEJTSÉTEK: MA ANYÁK NAPJA VAN! NE FELEDKEZZETEK MEG ÉDESANYÁTOKRÓL, NAGYMAMÁTOKRÓL, DÉDIKÉTEKRŐL!!!


Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor körlevélből tudjátok meg! Ekkor tudjátok majd az eddig elmaradt eredményeket is, addig legyetek türelemmel!

MA VENDÉGEKET HÍVTUNK A KARAVÁNBA: barát- és egyben rokon-karavánunknak, Pityisz karavánjának, a Coca Colának tagjai is velünk játszanak ma - fogadjátok őket a vendégnek kijáró szeretettel!

1. VICCVERSENY: Nevezz egy viccel a honlapon, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A legjobb jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje SZERETNEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

3. TEVEKERESŐ – sokak kérésére

KÉRLEK, FIGYELMESEN OLVASD EL VÁLTOZÁS A MEGSZOKOTTHOZ KÉPEST!!!

ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának (NEM HÓPITAPINAK, MERT SOKAN MONDTÁK, HOGY A HIBERNÁLÁS MIATT NEKI NEM TUDNAK LEVELET KÜLDENI!) minél gyorsabban, levélben! A LELTÁRI SZÁMOKAT EZÚTTAL NEM KÖRLEVÉLBEN FOGJÁTOK MEGKAPNI, VENDÉGEINKRE VALÓ TEKINTETTEL, HANEM TAPICSKA NAPLÓJÁBAN TALÁLJÁTOK MAJD, KÖZVETLENÜL A REGGELI KÖRLEVÉL UTÁN! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

4. PAINT-RAJZ:
Ma tartsunk egy majálist a karavánban - tehát rajzoljátok le, hogyan piknikeznek, mulatnak a Tevékeny Tevék ezen a szép, meleg májusi napon! Ha nem boldogulsz képed feltöltésével, olvasd el a honlapon a segítség menüben, mit kell tenned! A játék euro-nyereményekért folyik!

5. TÖRTÉNETÍRÓ – szintén sok teve kérésére:
Ma írjatok egy történetet a Tevékeny Tevék majálisáról! A játék euro-nyereményekért folyik!

6. CERUZARAJZ - szintén sokak kérésére:
Ma a ceruzarajzon is teve-majálist kell készítenetek; ha nem tudod feltölteni lefotózott vagy beszkennelt rajzodat, szintén olvasd el a segítséget a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik!

TEHETESÉGKUTATÓ: (Ezen sajnos vendégeink nem tudnak részt venni, mert a játék több fordulós.)
Kezdetét vette a májusi tehetségkutató - ezúttal a legtehetségesebb fejléc-készítőt keressük. Az 1. fordulóra ma este 18:00-ig nevezhettek a honlapon, ugyanott, ahol az áprilisira neveztetek. A fejlécek az 1. fordulóra bármilyen témájúak lehetnek. Minden teve csak egy fejléccel nevezhet, de ha több tevéd van, indulhatsz mindegyikkel. VIGYÁZZ, NE MARADJ LE - MÁR CSAK MA LEHET NEVEZNI AZ 1. FORDULÓRA!

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Rendelésének ideje: 17:45-18:15, helye, a vendégek miatt NEM A FÓRUM, (hiszen oda ők nem tudnának eljönni) HANEM MA A CSETEN RENDELÜNK, A KRISZOBÁBAN!!!
Mai témánk: Segítség, nem szeretnék olyan lenni, mint a szüleim!!! (A rendelés megkezdése előtt a Tevékeny Tevék körlevelet kapnak a rendelés témájának részleteivel - vendégeink részére ezt kitesszük tapicska naplójába.)

ESTE MAJÁLIST RENDEZÜNK A CSETEN - időpontja:
18:30-19:00

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

FIGYELEM!!!
Megjelent a TTK Magazin - igaz, még nincs teljesen kész, de az elkészült oldalakat már megnyitottuk, és nyitjuk folyamatosan, ahogy készülnek. Új oldalon van, ahová a teljes karavánhonlap átkerül, nemsoká a játékokra is itt tudtok nevezni (de amíg nem szólunk, addig a régi helyen!), és sok egyéb érdekesség vár majd itt benneteket. Az új oldal címe:
www.tevekeny-tevek.gportal.hu

Jelentkezőket keresünk a hétvégi játékok zsűrizéséhez - kérem, csak olyan tevék jelentkezzenek, akik biztos, hogy teljesíteni tudják, amit vállalnak! Jelentkezni TAPICSKÁNÁL, LEVÉLBEN lehet, de csak amíg a zsűrizni-valók el nem fogynak!

Kérek mindenkit, hogy toborozzatok, hisz ebből így nem lesz 16. hely! (Sajnos, ma reggelre ismét 17-ek vagyunk:( Rajtunk múlik, jutunk-e innen előrébb...)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)

______________________________________________

A szívdoki rendelésnek témája a 18 éves Szilvi levele, aki arról panaszkodik, nem szeretne a szüleihez hasonlítani:

"Ettől az embertípustól borsódzik a hátam. Akinek az értelmi képességei felérnek a nullával, de közben agresszívak és még isznak is. Még egy pár ilyen - mert nem az első eset, hogy döbbenetes mértékű IQ-hiányról tesznek tanúbizonyságot -, és komolyan le fogom tagadni, hogy nekem ők a szüleim. Nem vagyok hajlandó ezt elfogadni, és még csodálkozom is, hogy én miért nem vagyok hülye."

Akit érdekel ez a téma, netán hasonló tapasztalati vannak, szeretettel várjuk a délutáni rendelésen!

TEVEKERESŐRE A LELTÁRI SZÁMOK:
[25195 AL],
[114834 AL],
[115285 AL],
[138123 AL],
[56276 AL],
[224175 AL],
[200991 AL],
[239572 AL],
[336146 AL],
[287297 AL],

Jó keresést:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat