Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek, 2009-07-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek, 2009-07-24

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ (nem a bajnokság - a heti rendes tevekereső!):
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI - BÁRKI JÁTSZHAT RAJTA!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

Muki puki, Melvicia, Mercy200, Bundásbanán, Ginevra és Viky teve

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal színes ceruzával tájképet. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezzel rajzoltok – nevezési határidő vasárnap 19:00.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, kérlek benneteket, mondjátok el az új belépőknek is, ha kérdezik!

Ha táborozni szeretnél, a héten a 6. turnusra tudsz jelentkezni.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Klastrom 1.200 napos lett
- cépike96 100 napos lett

KÖZLEMÉNY!!!
1. AZOK FIGYELMÉBE, AKIK JÖTTEK VOLNA A BALATONI TÁBORBA!!! Rossz hírem van, tevék: nagyon kevesen jelentkeztek, pontosabban, akik jelentkeztek is, azok közül többnek közbejött valami, van, aki máshová megy, van, akit mégsem engednek el - ennyien sajnos nem tudunk táborozni menni:( Jövőre megint megpróbáljuk, akkor remélhetőleg sikerül majd. Sajnálom - és köszönöm megértéseteket.

2. Akik feladatot szeretnének az augusztusi TTK Magazinban, ma még jelentkezhetnek levélben tapicskánál - a hétvégén megtudjátok, kinek mi lesz a dolga.

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Mazsíhh^^ [323842 AL] vezeti, neki írj! Ha a zsákbamacskán tevét nyertél, akkor is ő tud neked adni!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Parádé vezeti, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Muszáj, hisz reggelre visszacsúsztunk a 12. helyre - csak rajtunk múlik, leszünk-e előrébb vagy sem!

AKI MÉG NEM OLVASTA, OLVASSA EL A TC ÚJSÁGBAN KARAVÁNUNK TÖRTÉNETÉT!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat