Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek, 2009-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek, 2009-06-19

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között. Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább:

Teve Kagome, CleoPatra, April Lavigne, hottentottaalmatorta, Melvicia, kill. hanhah, II. Aramell, Patás Ancsimatot, Pufika, Cépike96, Little Princess baba, Miss Lilli baba, GINNY WEASLEY

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak!

Már csak a továbbjutóktól várunk képeket – a feladat: fotózz le egy állatot! Nevezési határidő: vasárnap 19:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Mercy2000 100 napos lett
- Zsababa gazdija 11 éves lett

FIGYELEM – VIRTUÁLIS TÁBOR!
A jövő héten „vakációs üzemmódba” kapcsol a karaván – számos nyári meglepetésünk lesz. Többek között egy óriási tevekereső-bajnokság (erről majd később, a maga idejében!), és a tavaly nyáron nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozat! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, ám az új belépők kedvéért leírom:

Minden héten hétfőtől péntekig 3-3 teve vezet egy-egy virtuális tábort – ennek elképzelt helyszínét ők döntik el. Hárman együtt felelnek mindenért: a programokért, az általuk szervezett játékok nyereményeiért (ennek nem kell feltétlenül datolyának lennie – ügyeljetek arra, hogy csak olyan nyeremények legyenek, amiket meg is tudtok adni!). A táborvezetők feladata bemutatni a táborozóknak az adott helyszínt, gondoskodni jó és szórakoztató programokról, valamint egy honlapot készíteni, ahol nyomon követhetjük a hét eseményeit, megismerhetjük a helyet, a vezetőket, akár magukat a táborozókat is. A nyár végén a honlapokat zsűrizzük, a legjobb honlap díjat nyer – ugyancsak a legjobb, legtartalmasabb, legszínvonalasabb tábor is.
Táborvezetőnek a honlapon lehet jelentkezni – most csak a leendő vezetők jelentkezését várjuk, ha táborozónak (nem vezetőnek!) jelentkeznél, azt majd megtudod időben, mikor és hogyan teheted meg. SIESS, LE NE MARADJ! Már csak augusztus 10-14 és augusztus 24-28 között várunk 2-2 tevét, illetve a JÖVŐ HÉTRE KERESÜNK MÉG 2 JELENTKEZŐT!

FIGYELEM!
Akik a jövő hétre jelentkeznek tábort vezetni, azoknak már nincs sok idejük felkészülni, ill. eurot gyűjteni, hogy tudják fedezni a nyereményeket a táborukban, ezért ők kapnak egy kis segítséget: mindhárman kapnak „extra támogatásként” 500-500 eurot! Jelentkezz mihamarabb, le ne maradj!

FELHÍVÁS!
Ha feladatot szeretnél a TTK Magazin júliusi számában, szombat déli 12-ig jelentkezhetsz levélben tapicskánál! Szokás szerint először összeírjuk a jelentkezőket – hogy kinek mi lesz a feladata, vasárnap tudjátok majd meg!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Toborozzatok ma is, megéri a munka – holnapra akár 12. is lehet a karaván a toplistán; ami nem jött össze mára, sikerül majd holnap reggelre! A Tevékeny Tevék 2.391-en vannak! Helyünk a toplistán a 13 (ezen még van mit javítanunk), tegnap 83 teve lépett be, 16 lépett ki és 20 (!) halt meg, és 1 tevét sajnos ide nem illő viselkedése miatt ki kellett tennünk a karavánból.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat