Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-05-04, hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-05-04, hétfő

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 21:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg körlevélből - amiben benne lesznek a tegnap ki nem hirdetett eredmények is, valamint az is, kik jutottak tovább a tehetségkutatón!

Mai játékok:

1. BALLAGÁSI SZÉPSÉGVERSENY:
Tölts fel egy ballagási képet a honlapra! Ha most ballagtál, könnyű dolgod van, ha nem most, keress egy régebbit - akár óvodait is, amin te vagy ballagóként! Ha ilyened sincs, nevezhetsz testvéred/unokatestvéred ballagási képével is! Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a SEGÍTSÉG menüpontot! A játék fődíja datolya, a további helyezettek eurot nyernek!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között! Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Black Death 500 napos lett

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Megjelent a TTK Magazin - igaz, még nincs teljesen kész, de az elkészült oldalakat már megnyitottuk, és nyitjuk folyamatosan, ahogy készülnek. Új oldalon van, ahová a teljes karavánhonlap átkerül, nemsoká a játékokra is itt tudtok nevezni (de amíg nem szólunk, addig a régi helyen!), és sok egyéb érdekesség vár majd itt benneteket. Az új oldal címe:
www.tevekeny-tevek.gportal.hu

Toborozzatok ma is, megéri - reggelre ismét a 16. helyen vagyunk, immár stabilan, ezt már el nem veszítjük:)
A Tevékeny Tevék létszáma 1.470, tegnap 32 teve lépett be, 12 lépett ki és 4 halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat