Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat, 2009-08-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat, 2009-08-08

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

ÜNNEPI HÉTVÉGÉRE VIRRADTUNK MA, TEVÉK - KÉTÉVES LETT A KARAVÁNUNK! :) A szülinap ugyan csak holnap lesz, de az egész hétvégét ennek jegyében töltjük, még többet játszunk, bulizunk 2 napig!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Ma természetesen a szülinapra kell rajzolnotok: rajzoljátok le a Tevékeny Tevéket, amint a 2 éves szülinapot ünneplik!

2. RÍMFARAGÓ:
ezúttal a vers is a Tevékeny Tevékről, a 2 éves szülinapról szóljon!

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Ma írjátok meg annak az időszaknak a legszebb élményét, mióta köztünk vagytok! Vagyis gondoljátok át, mi volt a legkedvesebb élményetek, mióta Tevékeny Tevék vagytok és osszátok meg velünk! Nevezni a honlapon tudtok, a történetírónál!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje BULIZNAK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét (sajnos, csak később, mert éppen nem lehet belépni a gportálra, így nem tudom elkezdeni - de remélem, hamarosan megcsinálják), megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

6. VICCES KÉP:
A vicces képeknél találsz majd egy macit egy csokor rózsával (sajnos, csak később, mert éppen nem lehet belépni a gportálra, így nem tudom elkezdeni - de remélem, hamarosan megcsinálják), azt kell leírnod, mit mond vagy gondol a maci szerinted!

TEHETSÉGKUTATÓ - RÍMFARAGÓ!
Az 1. fordulóra bárki nevezhet, bármilyen témájú verssel - egy a lényeg: saját vers legyen! (Az innen-onnan másolt verseket egy pillanat alatt felismerjük ám!) MINDEN TEVE EGY VERSSEL NEVEZHET - ha több tevéd van, játszhatsz akár mindegyikkel! Nevezni a honlapon tudsz, a tehetségkutatónál, vasárnap este 19:00-ig - akkor dől el, kik jutnak tovább a 2. fordulóba.

FEJLÉC-KÉSZÍTÉS!
Készítsetek egy fejlécet a honlapra, a következők legyenek rajta:
legyen valami, ami utal az augusztus 20-i ünnepekre (tűzijáték, zászló, stb.), valami, ami utal a TTK kétéves születésnapjára - ami ugye most vasárnap lesz, és valami, ami utal a vakációra, a nyárra!
A Magazin augusztusi számában a betűk pirosak, zöldek és világoskékek - a fejléc színei ehhez alkalmazkodjanak!
A fejléceket tapicska kérésére NE PAINT-TEL csináljátok!!!
Vasárnap 18:00-ig várjuk a fejléceiteket - a Magazin is akkorra készül el. A honlapra tudjátok őket feltölteni, a fejlécekhez! A tapicska által legjobbnak ítélt kerül ki a honlapra ebben a hónapban!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 7. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a most a 8. turnusra jelentkezhetsz a honlapon.

DÉLUTÁNI ELŐ-SZÜLINAPI BULI:
A Szívdoki rendelése helyett ma előszülinapi-buli lesz - az igazi szülinapi bulit holnap tartjuk! A maira vendégeket is hívtunk, más karavánok vezetőit, ti is hívhattok más karavánokból tevéket, hadd mulassanak velünk! A holnapi viszont már zárt körű lesz - csak Tevékeny Tevéknek! A holnapi bulira csak ajándékkal lehet jönni, csak azt engedjük be, aki hoz ajándékot a karavánnak! Készítsetek rajzot, írjatok verset - vagy hozhattok bármit, amit úgy éreztek, jól jönne a TTK-nak! Ajándékaitokat már ma kitehetitek a honlapra, a megfelelő menüpontba! (Ha nem készülsz el időben, a ami bulira még ajándék nélkül is beengedünk!)
A buli időpontja: 17:00, helyszíne a cseten a karavánszoba!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Hát, nem lettünk 9-ek:( De azért, remélem, valaha még leszünk! Hajrá, Tevékeny Tevék!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat