Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
kedd, 2009-06-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
kedd, 2009-06-23

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen furcsa állattal találkoztunk, egy zebranyuszival. Mint a nevéből is láthatod, félig zebra ő, félig nyuszi. Őt kell lerajzolnod paint-ben és nevezni vele a honlapon. (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a honlap használata menüpontot, ott leírtuk, mit tégy!) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe jutottak:
Cépike96, CleoPetra, Melvicia, II. Aramella, Ginny Weasley, Pufika

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak!

Már csak a továbbjutóktól várunk képeket a döntőben – a feladat: saját fotózású tájkép Nevezési határidő: vasárnap, 19:00

ELINDULT A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!!
A részleteket és az 1. fordulón továbbjutottak nevét a karavánnaplóban olvashatjátok el. A 2. fordulón már csak ők játszanak, ez MA ESTE 20:00-KOR LESZ (Figyelem: később, mint a tegnap esti forduló volt!)

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, ám az új belépők kedvéért leírom:
Minden héten hétfőtől péntekig 3-3 teve vezet egy-egy virtuális tábort – ennek elképzelt helyszínét ők döntik el. Hárman együtt felelnek mindenért: a programokért, az általuk szervezett játékok nyereményeiért. A táborvezetők feladata bemutatni a táborozóknak az adott helyszínt, gondoskodni jó és szórakoztató programokról, valamint egy honlapot készíteni, ahol nyomon követhetjük a hét eseményeit, megismerhetjük a helyet, a vezetőket, akár magukat a táborozókat is. A nyár végén a honlapokat zsűrizzük, a legjobb honlap díjat nyer – ugyancsak a legjobb, legtartalmasabb, legszínvonalasabb tábor is.
Táborvezetőnek már nem tudsz jelentkezni, minden hely betelt – a honlapon elolvashatod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Az első turnus ma indul, oda már minden hely betelt – de a 2. turnusra még 3 jelentkezőt várunk!

FELHÍVÁS!
KÉREM AZOKAT A TEVÉKET, AKIK TÁBORT VEZETNEK, ÍRJÁK MEG, MIKOR ÉS KIVEL VEZETIK A TÁBORUKAT, HOVÁ MENNEK – MERT SAJNOS EZ VÉLETLENÜL KITÖRLŐDÖTT A HONLAPRÓL:( A leveleket tapicskához várjuk, minél hamarabb!

ISMÉT ÁTALAKÍTJUK-HONLAPVERSENY! Jelentkezni június 25-ig lehet a szervezőnél, pp juniornál! Tapicskának és még néhány Tevékeny Tevének már sikerült megnyernie – most nyerd meg te!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Bébike Csilla14 100 napos lett

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.479, helyünk a toplistán a 13, még mindig:( Tegnap 43 teve lépett be, 17 lépett ki, 15 halt meg, 1 tevét pedig ide nem illő viselkedése miatt ki kellett tennünk a karavánból.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat