Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-04-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-04-03

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Ma reggel már másodszorra kaptok „rendes” körlevelet – bízzunk benne, hogy nem lesz belőle baj.

A tegnapi napot a toplista 17. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.170! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

Tegnapi játékaink eredményei:

CERUZARAJZ VERSENY:
1. green (300 euro)
2. Leona Lewis8 (200 euro) – igazából a te rajzod jobb volt, mint rajz, viszont Petié jobban kifejezte azt, ami a feladat volt
3. Csicsipu (100 euro)

különdíjasok: dr. Kokuszdio, dj. Bobo, anna566, Cicer (50-50 euro)

LOTTÓ:
32, 45, 67, 78, 79

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 21:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, körlevélből – ha ma nem lesz baj a körlevélből -, de tapicska naplójában is megnézhetitek majd.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között. Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN JELENTKEZNI – 19:30-kor a FÓRUMRA kiírom nektek 10 teve leltári számát, az ő nevüket kell megkeresnetek és elküldeni tapicskának levélben, minél gyorsabban! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurot!

ELKEZDŐDÖTT AZ ÁPRILIS TEHETSÉGKUTATÓ - a TTK legtehetségesebb paint-rajzosát keressük,amit olyan sokan vártatok már!
TEVÉK: PAINT-RAJZ!!! Csak a paint-rajzokat tudjuk elfogadni, a ceruzarajzokat, festményeket és egyebeket nem – erre figyeljetek oda!!!
Az első fordulóra vasárnap 18:00-ig nevezhettek a honlapon, a tehetségkutatónál (NE TÉVESSZEN MEG SENKIT, HOGY TÖRTÉNETÍRÓ VAN MELLÉ ÍRVA - az sajnos úgy is marad) - bármilyen témájú képet rajzolhattok.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- .Csub. 1.800 napos lett

FELHÍVÁSOK!!!
1. Toborozzatok ma is! Soha nem volt fontosabb, mint most, hogy mindenki toborozzon (az újak kedvéért mondom: ehhez segítséget találtok a honlapon a toborzó menüpontban, de fordulhattok Melviciához is - ő karavánunk toborzás-felelőse). Mutassuk meg a világnak, mire képesek együtt a Tevékeny Tevék!
Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!
Melvicia újabb toborzóversenyt hirdetett – ennek rézleteit még ma kiírjuk tapicska naplójába!!!

2. KÉREK MINDENKIT, AKINEK FELADATA VOLT AZ ÁPRILISI TTK MAGAZINBAN, KÜLDJE EL ÍRÁSÁT MÉG EGYSZER TAPICSKÁNAK, LEVÉLBEN!!! Ezt akkor is tedd meg, ha már egyszer elküldted!!! Sajnos a hétvégén a TC "parancsára" vírust irtottunk a gépünkön és ennek során megsemmisült a karavánhonlap jelszava - lekérni nem tudjuk, mert az e-mail cím, amire menne, régi, már nem él:( Tehát a már elkészült oldalakat megnyitni nem tudjuk, és nem tudunk új oldalakat betenni sem. A karavánhonlapot tehát átköltöztetjük egy másik honlapra - de ez természetesen időbe telik, így áprilisban a Magazin néhány napot csúszni fog – megjelenésének várható időpontja húsvét vasárnap. Egyelőre a játékokra még a régi helyen kell nevezni - ha meglesz az új honlap, tájékoztatunk benneteket!

3. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

MINDENKIT KÉREK, MOST MÁR NEM ELŐSZÖR, DE GYANÍTOM, NEM IS UTOLJÁRA, HOGY HÓPITAPINAK NE ÍRJATOK LEVELET!!!!! HA MONDANIVALÓTOK VAN, ÍRJÁTOK MEG TAPICSKÁNAK VAGY HÓPIHUSNAK! (Nem olyan bonyolult: minél több időt töltünk Hópitapinál, annál nagyobb az esélye annak, hogy feloszlatják a karavánt megint, amíg bent vagyunk nála! Ha leársztjátok őt levelekkel, akkor előbb-utóbb biztosan!!! Na, ki az, aki ezt nem érti???)

Egy tevetársunk, Egypúpú Milica fizetett hirdetése:
"Sziasztok! A tevémet Egypúpú Milicának hivják és mivel egyre nehezebb a suli a tanulni való lecke is növekszik és nem jut a tevémre idö. És a kedvem is elfogyott, hogy gondozzam.. Ezért ugy döntöttem, hogy fejlécversenyt rendezek, ahol az első helyezett elkapja a tevét. A téma: Harry Potter. A kari honlapján is meghirdettem már a versenyt de sajnos csak egy valaki nevezett. Immár 3x-ra, de megint meghosszabítom a versenyt hátha mostmár neveztek.. A címem: kalmareva@citromail.hu
>>>Erre küldjétek a fejléceiteket! Léci nevezzetek minnél többen, hogy ne kelljen tevémnek tovább várnia egy gazdira akinek van ideje foglalkozni vele. Április 10.éig lehet nevezni!!"

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez egyre kevésbé valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat