Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-04-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-04-11

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi napot a toplista 17. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.304! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

Tegnapi játékaink eredményei:

EGYSZÁMJÁTÉK: 6

TÖRTÉNETÍRÓ:
1. Rote, Hallows (300-300 euro)
2. Miss Lilli baba, Romirara – fogadd részvétünket a kutyusod miatt:( (200-200 euro)
3. Slice (100 euro

Különdíjasok:
dr. Réka, Csokoládépuddingodmuffin, Izzye (50-50 euro)

TEVEKERESŐ:
Bundásbanán, green, brown

CERUZARAJZ TEHETSÉGKUTATÓ:
A továbbjutottak: Slice, II. Aramella, Bundás Banán, Cicer - csicsipu és Húsvéti nyuszika még nem rajzoltak virágcsokrot, kérem, ezt még a mai napon tegyék meg, hogy eldönthessük, ők tovább jutnak-e!
Akik most estek ki, vigaszdíjként 150-150 eurot kapnak.
A következő fordulóra MA ESTE 21:00-ig rajzolhattok - de már csak a toábbjutók. A téma: rajzold le kedvenc sztárodat!
___________________________________________________________________________


MAI JÁTLÉKOK:

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 21:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, körlevélből – ha ma nem lesz baj a körlevélből -, de tapicska naplójában is megnézhetitek majd.

1. RÍMFARAGÓ:
Ma SAJÁT húsvéti verssel kell jelentkezni a honlapon! A legjobb vers jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TEVEKERESŐ – sokak kérésére:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:30-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

3. PAINT-RAJZ:
Ma HÚSVÉTI NYUSZIT rajzoljatok! A játék euro-nyereményekért folyik!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje TAKARÍT! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. TÖRTÉNETÍRÓ – szintén sok teve kérésére:
Ma írjatok egy történetet a húsvéti nyusziról! Engedjétek szabadon a fantáziátokat! A játék euro-nyereményekért folyik!

PAINT-RAJZ-TEHETSÉGKUTATÓ:
A továbbjutók névsora:
Hegedűs Florina, II. Aramella, Púpos Jordan, Katzer (Kacor), GaLadriel, green, Tevikehh, brown, Drumika, Patás Mandarin, Doree, Kill. hannah, Bundásbanán, Cicer, MasterPupu, Porcukrocska, Gagyi teve, Cocoa88, Egypupu Réka, Apollocy, Rote, [Little], Nails, Ágicica baba
Akik most estek ki, vigaszdíjként 100-100 eurot kapnak.
A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk rajzokat! A téma: Húsvét, határidő: holnap 21:00

Várják leveleiteket a karaván "doktorai":

- Natasha, az állatorvosunk - tevéje Lucika7 [205243 AL] -, akinek akkor írhatsz, ha gond van kisállatoddal.
- Ha saját egészségeddel kapcsolatos kérdésed van, Witaminnak [240488 AL] írj, a doktor néninknek!
- Ha pedig a szívedet nyomja valami, Hópihusnak [310740 AL], a szívdokinak írj!

Szokásos szombati állatorvosi rendelésünk elmarad, mert Natasha, állatorvosunk elutazott az ünnepekre – de természetesen a jövő szombaton ismét rendel majd! Witamin doktor néni is elutazott, így ma ő sem tud rendelni – de a jövő szombaton már ő is lesz!

Vsizont nem maradtok ma rendelés nélkül: Hópihus, a szívdoki ma tartja meg rendelését, hisz holnap Húsvét van, nem fogunk ráérni. A rendelés témáját még nem döntöttük el, erről abban a levélbven értesültök majd, amit 14:30-kor kaptok a tevekereső miatt! A rendelés helye: karaván fórum, ideje: 17:00-18:00.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- maganyoslany 100 napos lett
- Yagami-Light 100 napos lett

FELHÍVÁSOK!!!
1. MELVICIA ISMÉT TOBORZÓ VERSENYT RENDEZ! A verseny leírása - szó szerint, ahogy ő elküldte:

"Újabb toborzó versennyel szeretnék kedveskedni nektek, és a karavánnak. A játék április 6-án indul. Nem kell külön jelentkezni, hanem a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ honlapon kell majd elvállalni a tevéket. Éppen úgy fog működni, mint a rendes toborzó. Részleteket olvashattok a kari honlapján: http://ttkari.gportal.hu/gindex.php?pg=29843480 és a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ oldalon.
Készüljetek! Április 6-19 között nagyon fogok számítani rátok!"

Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez egyre kevésbé valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem! Csak így maradhatunk együtt, ha netán ismét feloszlatnának bennünket!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat