Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek, 2009-07-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek, 2009-07-31

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe jutottak:

Melvicia, Bundásbanán, Muki Puki, Ginevra

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal egy portrét kell rajzolnotok, szénnel vagy grafittal. Nevezési határidő: vasárnap 19:00.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, kérlek benneteket, mondjátok el az új belépőknek is, ha kérdezik!

Ha táborozni szeretnél, a héten a 7. turnusra tudsz jelentkezni.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Sweet Candy 500 napos lett

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Parádé vezeti, amíg Apróságom nyaral, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

FELHÍVÁS!
Még egy tevét keresünk, aki feladatot vállalna a TTK Magazin augusztusi számában: a debreceni virágkarneválról kell majd írnia a kiválasztottnak! Jelentkezni tapicskánál lehet levélben.
Akiknek feladatuk van, kérem, törekedjenek arra, hogy minőségi munkát küldjenek - hisz annak semmi értelme, hogy van teve, aki után minden egyes szóba bele kell javítanom, mert nem hajlandó nagybetűket, írásjeleket használni, vagy tele van betűhibákkal az írása. Mielőtt elkülditek, nézzétek át, mit adtok ki a kezetek közül - hisz a munkátok rólatok árulkodik!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Rajtunk múlik, hányadik helyen köszöntjük aug. 9-én karavánunk kétéves születésnapját: visszajutunk-e addigra a feloszlatás előtti 9. helyre. Csináljuk meg, tevék, menni fog! :) (Bár most nem úgy tűnik: reggelre visszacsúsztunk a 13. helyre...)

AKI MÉG NEM OLVASTA, OLVASSA EL A TC ÚJSÁGBAN KARAVÁNUNK TÖRTÉNETÉT!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat