Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap,2009-05-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap,2009-05-17

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel a honlapon, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A legjobb jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje ATOMRAKÉTÁT ÉPÍTENEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

3. TEVEKERESŐ – sokak kérésére ma is:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor körlevélben elküldöm 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell megírnod HÓPITAPINAK (már nincs hibernálva, tudtok neki írni) minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

4. BILLENTYŰRAJZ:
Rajzoljátok le a csirkengurut, akivel tegnap találkoztunk az állatkertünkben! Ahogy a nevéből is látszik, félig csirke ő, félig kenguru – őt kell ma lerajzolnotok billentyűrajzban! A játék euro-nyereményekért folyik!

5. TÖRTÉNETÍRÓ – kicsit másképp!
Ma megadom egy történet első és utolsó mondatát – nektek azt kell leírnotok, mi történt a 2 mondat között! Mivel a feladat nem könnyű, a fődíj ezúttal datolya!

Tehát:
A cicamama büszkén nézett végig kölykein, akik összebújva aludtak, csak egy, a legkíváncsibb lesett kifelé a kosárból…

…Hát, most megtanulta a kis kíváncsi, hogy egy kiscica mindig szót kell fogadjon a mamájának – egy életre szóló lecke volt ez neki.

Nos, mi történt a 2 mondat között? Erről írjatok ma egy történetet!

6. MESELÁNC – ismét csak sok teve kérésére:
Az új honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább:

kill. hannah, Heléna Roxána, [Little], Gonosz siryn, VánDorka, Master Pupu, Melvicia, Asih, Dr. Zizi, Porcukrocska, Tekyla, Mazsih, Mályvacukor, Gumicuki, Púpos Patás Joni

Akik most nem jutottak tovább, vigaszdíjul 200-200 eurot kapnak!

A mostani forduló feladata – a továbbjutottaktól MA 18:00-ig várjuk a fejléceket:

A fejlécet Taylor Momsen-ről kell csinálni. Aki nem találna róla képeket, itt egy galéria: http://www.taylor-momsen.net/pictures/index.php

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
A mai rendelés témája: „Van egy fiú, aki 5 éves korom óta nagyon-nagyon tetszik – de azóta sem mertem neki megmondani. mit csináljak?” A rendelés helye: karaván fórum, időpontja: 17:30-18:30
A rendelés kezdete előtt a témáról részletes levelet kaptok majd, ahogy megszoktátok már!

ELŐRE LÁTHATÓLAG MA DÉLUTÁN ÁLLATORVOSUNK IS RENDEL MAJD – de arról még nincs pontos információ, hogy hánykor – időben megtudjátok majd!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 1.572 tagja van, helyünk a toplistán a 15. :), tegnap kerek 80 teve lépett be, 21 lépett ki, 8 halt meg, 3 tevét pedig ide nem illő viselkedése miatt ki kellett tennem a karavánból.

FELHÍVÁS:
Ha feladatot szeretnél a júniusi TTK Magazinban, ma és holnap tudsz jelentkezni Hópihusnál levélben. Minden jelentkező fog feladatot kapni, ám az csak kedd szerda felé derül majd ki, kinek pontosan mi lesz a dolga!

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat