Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
csütörtök, 2009-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
csütörtök, 2009-08-13

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 19:30-lor tudjátok meg, körlevélből.

1. LOTTÓ:
Tippelj a honlapon 5 számra 1 és 90 között. Ahányat eltalálsz, annyiszor 100 euro a tiéd - telitalálat esetén datolya!

2. MONDATVERSENY:
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy ötletes mondatot - és nevezz vele a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik. A szavak:

nyúl, kávé, dörömbölni, eső, aludni

TEHETSÉGKUTATÓ:
A 2. fordulóra ti jutottatok tovább:
mosolygi1, Ancsi, sárgásnarancs, LIVI BABA, Némród, Miss Salamon Barby, Kicsi Lara, Ziras, Ormány32, Sharieka, Mentavirág, Morwena, Pupák0, ormi, tevekenyteve, JackieChan, borisz:), fodor alexandra, Risi és Éva, Jázy, Tevékeny Nóra, Alonett, Harisnyanadrág, Púpos Relax, Parádé, Sütty-sütty-sütty, Vizen, zsofaa009

Akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak; a továbbjutók a 2. fordulóra a vakációról, a nyár örömeiről írjanak verset. Nevezési határidő: vasárnap 19:00.

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI VILLÁMKÉRDÉS-BAJNOKSÁG!!!
Ma este 19:30-kor elküldök körlevélben nektek egy kérdést, erre kell minél gyorsabban válaszolnotok levélben, tapicskának. Ma már csak azok a tevék játszhatnak, akik tegnap továbbjutottak! A játékra nem kell külön nevezni - aki játszani akar, 19:30-kor legyen itt!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 8. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a mai naptól jelentkezhetsz a 9. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek.

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj, vagy tapicskának! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Még mindig a 13. helyen vagyunk - de ha ma ügyesek leszünk, holnapra már a 12-en!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat