Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szerda, 2009-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szerda, 2009-06-10

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
Nevezz a honlapon egy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ billentyűrajzzal, ami egy csiganyuszit ábrázol. Az új belépők kedvéért: ő egy igen furcsa állat, a TTK állatkertjében él - mint a nevéből is láthatod, félig csiga, félig nyuszi. A játék euro-nyereményekért folyik!

2. TÖRTÉNETÍRÓ:
Nevezz a honlapon a történetírónál egy történettel - hogy még mindig a hétvégi pedagógus napnál maradjunk, kedvenc tanárodról szóljon! A legszebb történet jutalma datolya, a további helyezettek eurot nyernek.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A 2. fordulóba az alábbi tevék jutottak:

II. Aramella, Muki puki, Púpos Karina01, Púpos Lily 01, CleoPetra, Dr. Ell, LIVI baba, dejfin, Kinga21 teve, DOLL, Kis Boszi, Nerina, Patás Ancsimatot, GINNY WEASLEY, kokuszdijo, Ashlee teveus, Lessie66, Little Princess baba, MasterPupu, Miss Lilli baba, Yagami-Light, April Lavigne, Ducica, Tevelány, Chris Corbert, Patás mandarin, Melvicia, Cicer, Mister Kopo Dingo, Kill. Hannah, Cépike96, Hottentotaalmatorta, Babanyuszi, ttk.Pufika.ttk, Kagome, LadyNatalie

A következő fordulóra már csak tőlük várunk SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ fotókat - ezúttal egy portrét (egy képet, ami emberi arcot ábrázol). Nevezési határidő: vasárnap 19:00

Akik most estek ki, vigaszdíjként 100-100 eurot kapnak - persze, ez nem vonatkozik azokra, akik az internetről vett képpel neveztek! Ha valaki a tovább jutottak között még ilyet talál esetleg, szóljon nyugodtan tapicskának, bár igyekeztünk ezeket gondosan nem tovább juttatni. Nem értem, tevék, miért kell csalni, miért jó az?! Valamint azok sem jutottak tovább, természetesen, akik több képpel neveztek (bár ezek közt voltak igazán jó képek!) - hisz az nyilvánvaló, hogy minden teve csak egy képpel nevezhet!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- blablabla 100 napos lett,
- V_Zsuzsi teve 500 napos lett
- Mamoru és Usagi tevelany 300 napja házasok

FELHÍVÁS:
Mindannyian olvashattátok a TC levelét, miszerint arra kérik a karavánvezetőket, írják meg karavánjuk történetét - és azt, miért az a karaván a legjobb. A történetet mi már megírtuk - ám, hogy miért szeretitek a TTK-t, írjátok meg ti magatok! Írásaitokat MA ESTE 19:00-IG küldjétek tapicskához levélben, mi majd ezekből kiválasztjuk, mit teszeünk be a TC-nek tovább küldött kész munkába. Ha ügyesek vagyunk, a mi karavánunk lesz benne a júliusi TC Magazinban - és az, ugyebár, reklámnak sem utolsó!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Kicsit szorgalmasabban toborozzatok, tevék, mert fogyunk - ebből nem lesz így 9. hely: a Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.119.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat