Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat, 2009-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat, 2009-05-23

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Játékaink fődíjai ma idős tevék lesznek - Pityisz, Hópitapi hitvese, a Coca-Cola karaván vezetője ajánlotta fel őket. Ő megszünteti karavánját, egybe olvasztja a TTK-val - a "költözés" ma kezdődik; fogadjuk szeretettel az újonnan csatlakozókat!

1. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen furcsa kis állattal találkozunk: egy csacsigával. Ahogy a nevéből is látszik, félig csacsi ő, félig csiga – őt kell ma lerajzolnotok. (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el régi honlapunkon – www.ttkari.gportal.hu - a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy!)

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy SAJÁT költeménnyel a honlapon – ezúttal állatos vers legyen!

3. TÖRTÉNETÍRÓ – sok teve kérésére:
Ma írjatok kacsacsiról egy történetet, mutassátok be, hol él, milyen, mit kell róla tudni!

4. TEVEKERESŐ – sokak kérésére:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának.

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje KÉZEN ÁLL. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

6. CERUZARAJZ - szintén sokak kérésére:
Ma a ceruzarajzon is kacsacsit kell rajzolni; ha nem tudod feltölteni lefotózott vagy beszkennelt rajzodat, szintén olvasd el a segítséget a régi honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik!

7. MESELÁNC – ismét csak sok teve kérésére:
Az új honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban. Egy valaki a meseláncon játszók közül meglepetést nyer - de azt csak este tudjátok meg, mi az!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Ebben a fordulóban tovább jutottak:

Vándorka, Melvicia, Mazsi, Little, Asih, kill.hannah, Mályvacukor, Heléna Roxána, Dr. Zizi

Akik most estek ki, vigaszíjként 300-300 eurot kapnak!

A tehetségkutató eheti fordulójának témája: Basshunter. Képeket ezeken a linken találtok: http://citro-site.gportal.hu/gindex.php?pg=30157805&gid=2548 377 ÉS http://citro-site.gportal.hu/gindex.php?pg=30157805&gid=2548 363. Nevezési határidő: vasárnap, 18:00

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A DOKTOR NÉNINK - SAJNOS, NEM Witamin, ő egyéb ügyei miatt még egy ideig nem lehet köztünk. Helyettesítő doktor nénink lesz addig, a rendelésen megtudjátok, ki ő. A rendelés témája ma különösen érdekes lesz, de ezt is még pontosítjuk addig - a tevekereső leveléből megtudjátok a témát is, az időpontot is és a helyszínt is.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek
- Pucsk gazdija névnapját ünnepli
- CusiNuska gazdija szintén
- Rovimen 600 napos lett

FELHÍVÁS:
Kérem azokat a tevéket, akiknek feladatuk van a TTK Magazinban, igyekezzenek igényes munkát küldeni, ne járjak úgy, mint ma reggel valaki írásával: nem volt olyan szó, amiben ne lett volna helyesírási- vagy betűhiba. Ha már feladatot kértetek, ne csak odakaparjatok valamit, hanem igyekezzetek szép, igényes munkát kiadni a kezetek közül - és mielőtt elkülditek, nézzétek át!
Kérem azokat, akik vállaltak feladatot, de mostanáig esetleg nem kaptak, jelentkezzenek! Új jelentkezéseket már nem tudunk elfogadni!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 1.456 tagja van, helyünk a toplistán a 13.:D, tegnap 79 teve lépett be, 10 lépett ki és 25(!) halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat