Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat, 2009-07-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat, 2009-07-04

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Ma nem lesz könnyű a feladat – ezért erre most 2 napig, ma és holnap tudtok nevezi, az eredményét is nyilván csak holnap tudjátok meg:
Rajzoljatok egy nyuszi családod: nyuszi-anyukát, nyuszi-apukát és 3 kisnyuszit – 2 lányt és egy fiút. Mind tegyék a dolgukat: az anyuka locsolja a házikójuk előtt a virágokat (5 szál virág legyen a képen), az apuka kapálja a répát, a két lány labdázzon egy fa tövében, a fiúcska pedig hintázzon. A fán üljön egy madár, kicsit távolabb pedig legyen egy bokor, ahonnan egy róka figyelje őket! Ja, és legyen szivárvány az égen, és a nyuszik háza is látsszon, mellette egy kosárkában legyen 3 fej káposzta!
Jó munkát, tevék – ezt oldjátok meg, ha tudjátok!:)

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy saját verssel a honlapon – ezúttal ez is nyuszikról szóljon – ha lehet, legyen benne a fent leírt kis történet minden részlete! (De kötelezően csak a nyuszik, mert mindezt versbe foglalni nem könnyű – de akinek sikerül, azért úgy lenne az igazi!)

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írjatok egy mesét ezekről a nyuszikról! De ebben aztán valóban minden benne legyen, aminek a képen rajta kell lenni! Engedjétek el bátran a fantáziátokat!

4. TEVEKERESŐ – sok teve kedvenc játéka:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának levélben! (Ez nem a tevekereső bajnokság – az hétfőn folytatódik!)

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje KESZTYŰBE DUDÁL. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

6. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:

Elindul a júliusi - közkívánatra ceruzarajz lesz! Nem csak csak ceruzával rajzolhattok: zsírkrétával, filctollal, vagy akár festhettek is; mindegy, mit használtok, csak ne számítógéppel dolgozzatok! Az első fordulóba bármilyen témájú rajzzal nevezhettek (minden teve csak eggyel), nevezési határidő: vasárnap 19:00. Nevezni a honlapon tudsz!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban. A honlapon megtalálod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Már a 3. turnusra sem tudunk jelentkezőket elfogadni, minden hely betelt – ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz a 4. turnusra.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI! Rendelésének helye: a karaván csetszobája, ideje: 17:00-18:00
Mai témánk: „Eddig jó tanuló voltam, de a tanév végére elfáradtam, nincs már kedvem semmihez, csak gépeznék egész nap. Ugyan már itt a nyár, de úgy érzem, nem fogom tudni magam kipihenni, ez a fáradtság sose múlik el.” Akiket érdekel a téma, szeretettel várjuk a rendelésen!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj!

Toborozzatok ma is – de egy „kicsivel” szorgalmasabban, mint mostanság! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.500, helyünk a toplistán még mindig a 13. – rajtunk múlik, tevék, leszünk előrébb vagy sem!


A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat