Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-04-21

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ismét egy furcsa állattal találkozunk: egy pókmalaccal (bocsi, de elfelejtettem, milyen állatot kértetek a cseten tegnap - hát most ez lesz). Mint a neve is mutatja, ő félig pók, félig malac.) A feladat: készíts egy paint-rajzot, ami egy pókmlacot ábrázol és nevezz vele a honlapon! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd e a honlapon a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy.) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

TEHETESÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább - nem volt könnyű a döntés!

Púpos Jordan, green, Cocoa88, Bundásbanán, Galadriel (bár a te esetedben meg kell jegyezni, hogy a feladat nem pokemonok rajzolása volt - a döntőben ennél szigorúbbak leszünk!), Porcukrocska

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak!

A döntősök feladata:
Anyák napfa közeledtén anyák napi rajzot kell készítenetek - ám kissé rendhagyót. Mind kértétek, hogy embert ne kelljen rajzolnotok - ám legyen, viszont szeretnétek cicákat. Ám legyen ez is így! Rajzoljatok tehát 2 kiscicát, akik anyák napi virágcsokrot nyújtanak át a cica-anyukának! De ez még kevés: az egyik kiscica fiú legyen, a másik lány, az anyuka pedig sírjon a meghatottságtól, törölgesse a szemég a zsebkendőjébe. Ja, és mindez egy szépen berendezett szobában röténjék, ahol az ablakon bemosolyog a napocska. És az ablakban álljon egy kalitka, benne 2 kismadár: egy anyuka-madár és az ő gyereke - agyerek szintén virágot adjon az ő anyukájának. A falon pedig legyen egy kép, amin szivecskék és virágok vannak, anyák napjára! Ja, és hogy még se legyen olyan könnyű, az ablak előtt legyen egy fa, a fán pedig 2 mókus, szintén anyuka és gyereke, a kicsi szintén adjon virágot a nagynak! :)))

Na, ez nem lesz könnyű - de a döntő, az döntő! Hajrá, döntősök, ügyesek legyetek! Nevezési határidő: vasárnap 18:00

Várják leveleiteket a karaván "doktorai":

- Natasha, az állatorvosunk - tevéje Lucika7 [205243 AL] -, akinek akkor írhatsz, ha gond van kisállatoddal.
- Ha saját egészségeddel kapcsolatos kérdésed van, Witaminnak [240488 AL] írj, a doktor néninknek!
- Ha pedig a szívedet nyomja valami, Hópihusnak [310740 AL], a szívdokinak írj!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Blaxy 365 napos, kerek egy éves lett
- aDaisy gazdija 14. szülinapját ünnepli
- teve Máté 400 napos lett
- Dark Rockman 100 napos lett
- II. Aramella gazdija 20. szülinapját ünnepli
- Momobaba gazdija névnapját ünnepli
- Mr. Ding 300 napos lett

Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Ha még nem olvastad, olvasd el Magazinunk áprilisi számát! (www.stab-house.gportal.hu)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat