Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi napot a toplista 19. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.032! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

A hétvégi játékaink eredményei:
PLÜSSÁLLATOK SZÉPSÉGVERSENYE:
1. Bundásbanán (datolya)
2. Szofii (300 euro)
3. Mazsiih (150 euro)

különdíjasok:
V.Zsuzsi teve, 19zsuzsika95, pici bóbita, kokuszdio, Miss Lilli baba, Little, Smiley junior, II. Aramella

A TAPINAK ÉS WC-PUMPA TEVÉNEK KÉSZÍTETT AJÁNDÉKOK:
1. Porcukrocska, So What (300-300 euro)
2. Mazsiih, Apollocy (200-200 euro)
3. Lucika7, Mioss Lilli baba, Melvicia (100-100 euro)

A többiek, akik ajándékot készítettek az ifjú párnak, mind 50-50 eurot kapnak!

TÖRTÉNETÍRÓ:
1. Slice (300 euro)
2. Acro Dance (200 euro)
3. Happyxmass (100 euro)

TRÜKKVERSENY:
A 300 eurot Mr. JasoN nyerte, a többiek, akik a meditálással neveztek, 50-50 eurot nyertek.

RÍMFARAGÓ:
1. Szofii (datolya)
2. CusiNuska (300 euro)
3. Viky teve (150 euro)

különdíjasok:
LollipopFairy, Slice, Némród, Happyxmas, Gumicuki (50-50 euro)

VICCVERSENY:
1. Gonosz Syrin (datolya)
2. Porcukrocska (300 euro)
3. Slice (150 euro)

különdíjasok:
Julcsi2, Banános torta, Gortfrid, Apollocy (50-50 euro)

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, tapicska naplójából.

1. SZÉPSÉGVERSENY - hiszen hétfő van:
Fotózd le a házat, ahol laksz és nevezz a képpel a honlapon! Természetesen, azok is nevezhetnek, akik emeletes házban laknak, hisz azok közt is vannak nagyon szépek!!! Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a segítség menüt! A fődíj datolya, a további díjazottak eurot kapnak.

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között - aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Lezárult a márciusi tehetségkutató - a TTK legtehetségesebb történetírója Patás Rami lett! Jutalma egy datolya és interjút olvashattok vele az áprilisi TTK Magazinban, majd, ha megjelenik.

A másik 2 döntős lány vigaszdíjként 500-500 eurot kap, ám Miss Lilli baba számára van még egy ajándékunk: fogadj szeretettel még 200 eurot, a zsűri különdíját - nagyon nehéz volt eldöntenünk, hogy Rami története a jobb vagy a tiéd! Szívem szerint mindketten elsők lettetek volna - szép volt, Kriszti!

Happyxmass számára is van itt valami: Genna, azt írtad egyik történetedbe, 2 nagy álmod van: megnyerni a tehetségkutatót és egyszer gondozni Vándorkát. Az első ugyan csak majdnem sikerült, de a második valóra vált: kis vándor tevénk erre a hétre hozzád vándorolt, viseld te gondját VánDorkának!

MÁTÓL KEZDŐDIK AZ ÁPRILIS TEHETSÉGKUTATÓ - a TTK legtehetségesebb paint-rajzosát keressük,amit olyan sokan vártatok már!
Az első fordulóra vasárnap 18:00-ig nevezhettek a honlapon, a tehetségkutatónál (NE TÉVESSZEN MEG SENKIT, HOGY TÖRTÉNETÍRÓ VAN MELLÉ ÍRVA - az sajnos úgy is marad) - bármilyen témájú képet rajzolhattok.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Lufi-pufi 300 napos lett
- Muffin és Liam 100 napja házasok

FELHÍVÁS!!!
Toborozzatok ma is! Soha nem volt fontosabb, mint most, hogy mindenki toborozzon (az újak kedvéért mondom: ehhez segítséget találtok a honlapon a toborzó menüpontban, de fordulhattok Melviciához is - ő karavánunk toborzás-felelőse). Mutassuk meg a világnak, mire képesek együtt a Tevékeny Tevék!
Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez nem valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat