Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat 2009-05-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat 2009-05-02

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor körlevélből tudjátok meg!

1. RÍMFARAGÓ:
Holnap anyák napja, így a mai rímfaragón az édesanyáknak írunk verset - nevezz egy SAJÁT anyáknapi költeménnyel a honlapon! A legjobb vers jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TEVEKERESŐ – sokak kérésére:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
15:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának (NEM HÓPITAPINAK, MERT SOKAN MONDTÁK, HOGY A HIBERNÁLÁS MIATT NEKI NEM TUDNAK LEVELET KÜLDENI!) minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

3. PAINT-RAJZ:
Ma a rímfaragóhoz hasonlóan anyák napi rajzokat kell készítenetek! Ha nem boldogulsz képed feltöltésével, olvasd el a honlapon a segítség menüben, mit kell tenned! A játék euro-nyereményekért folyik!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje VIRÁGOT GYŰJTENEK. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. TÖRTÉNETÍRÓ – szintén sok teve kérésére:
Ma írjatok ÉDESANYÁTOKRÓL, NAGYMAMÁTOKRÓL, ESETLEG DÉDITEKRŐL ÍRJATOK EGY ANYÁK NAPI TÖRTÉNETET. A játék euro-nyereményekért folyik!

6. CERUZARAJZ - szintén sokak kérésére:
Ma a ceruzarajzon is anyák napi művet kell készítenetek; ha nem tudod feltölteni lefotózott vagy beszkennelt rajzodat, szintén olvasd el a segítséget a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik!

TEHETESÉGKUTATÓ:
Kezdetét vette a májusi tehetségkutató - ezúttal a legtehetségesebb fejléc-készítőt keressük. Az 1. fordulóra vasárnap este 18:00-ig nevezhettek a honlapon, ugyanott, ahol az áprilisira neveztetek. A fejlécek az 1. fordulóra bármilyen témájúak lehetnek. Minden teve csak egy fejléccel nevezhet, de ha több tevéd van, indulhatsz mindegyikkel.

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Rendelésének ideje: 16:00-17:00, helye: karaván fórum
Mai témánk: Egy osztálytársnőm rengeteg fiúval jár egyszerre - fiatalabbakkal is, idősebbekkel is; ez normális dolog tizenévesen?

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

KÖZLEMÉNY:
A TTK Magazin holnap jelenik meg - de a benne lévő anyák napi ajándék ötleteket már ma elolvashatjátok HÓPITAPI naplójában, hátha tudtok belőle ötletet meríteni, mivel lephetnétek meg édesanyátokat holnap!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat