Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szerda, 2009-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szerda, 2009-08-05

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
Nevezz a honlapon egy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ billentyűrajzzal, ami egy majomtevét ábrázol. Az új belépők kedvéért: ő egy igen furcsa állat, a TTK állatkertjében él - mint a nevéből is láthatod, félig majom ő, félig teve.

2. TÖRTÉNETÍRÓ:
Nevezz a honlapon a történetírónál egy történettel, ami a majomtevéről szól: hogyan képzeled, hol él, mit lehet róla tudni, egyáltalán miféle szerzet szerinted egy majomteve! Engedd szabadon a fantáziádat bátran!

ELKEZDŐDIK AZ AUGUSZTUSI TEHETSÉGKUTATÓ - A RÍMFARAGÓ!
Az 1. fordulóra bárki nevezhet, bármilyen témájú verssel - egy a lényeg: saját vers legyen! (Az innen-onnan másolt verseket egy pillanat alatt felismerjük ám!) MINDEN TEVE EGY VERSSEL NEVEZHET - ha több tevéd van, játszhatsz akár mindegyikkel! Nevezni a honlapon tudsz, a tehetségkutatónál, vasárnap este 19:00-ig - akkor dől el, kik jutnak tovább a 2. fordulóba.

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI VILLÁMKÉRDÉS-BAJNOKSÁG!!!
Ma este 19:30-kor elküldök körlevélben nektek egy kérdést, erre kell minél gyorsabban válaszolnotok levélben, tapicskának. Ma már csak azok játszhatnak, akik tegnap tovább jutottak, és azok, akik a múlt hét kedden tovább jutottak, de elutaztak közben nyaralni, így nem tudták akkor folytatni a játékot.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 7. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a mai naptól jelentkezhetsz a 8. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!
- Ormi:] névnapját ünnepli (és rajta kívül a karaván összes Krisztinája - nekik is gratulálunk!)

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom nyaral, Parádé vezeti, neki írj, vagy tapicskának.! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Még mindig a 13. helyen vagyunk - rajtunk múlik, leszünk előrébb vagy sem!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat