Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-04-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-04-13

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mostantól új oldalon olvashatod a TTK Magazint, hisz a karavánhonlapnak sajnos a feloszlatás körüli kavarodáskor megsemmisült a jelszava (az egész karavánhonlap ide fog átkerülni hamarosan). Egyelőre még csak néhány oldalt nyitottuk meg, de ahogy készül a többi, folyamatosan nyitjuk azokat is. A 2. oldal ezúttal nagyon hosszú lett, 3 oldalra fért csak ki - olvassátok el, megtudjátok belőle a karaván első feloszlatása óta történt legapróbb eseményeket is, amiről eddig nem tudhattatok. Az oldal egyelőre képeket technikai okok miatt nem tartalmaz. Az oldal címe: www.stab-house.gportal.hu

A tegnapi napot a toplista 17. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.306! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

A tegnapi naptól visszaállta régi rend: naponta 2 körlevelet kaptok, a reggeliben az aznapi játékok vannak, az estiben pedig azok eredményei! A tegnapi játékok eredményeit a maiakkal együtt, 20:00-kor tudjátok meg az esti körlevélből!

MAI JÁTÉKAINK:

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, körlevélből – ha ma nem lesz baj a körlevélből -, de tapicska naplójában is megnézhetitek majd.

1. PAINT-RAJZ:
Rajzolj húsvéti locsolkodást! Ha nem boldogulsz a képed feltöltésével, olvasd el a honlaton a segítségnél, mit kell tenned! A játék euro-nyereményekért folyik!

2. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje HAJAT MOS! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Meséld el, hogyan telt nálatok a mai locsolkodás! A játék euro-nyereményekért folyik.

4. CSOKINYUSZI SZÉPSÉGVERSENY - közkívánatra meghosszabbítva:
Bizonyára mindenki kapott húsvétra csokinyuszit. Fotózzátok le és nevezzetek a képpel a honlapon! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a segítséget, ott megtalálod, mit kell tenned!) A fődíj datolya, a további helyezettek eurot nyernek. NEVEZNI MA ESTE 19:00-IG LEHET!!!

5. BILLENTYŰRAJZ:
Rajzolj egy saját készítésű (nem saját másolású!) hímes tojást vagy húsvéti nyuszit! A játék euro-nyereményekért folyik.

6. LOCSOLÓVERS-VERSENY:
EZEN A JÁTÉKON MA CSAK FIÚ GAZDIK VEHETNEK RÉSZT! Nevezz a rímfaragónál egy ötletes locsolóverssel - lehetőleg azzal, amit te mondtál, amikor locsolni voltál! Dönteni a lányok fognak, kinek a verse a legötletesebb: a lány gazdik az EGYSZÁMJÁTÉKNÁL szavazhatnak versekre! A játék euro-nyereményekért folyik.

7. PIROSTOJÁS-SZÉPSÉGVERSENY:
EZEN A JÁTÉKON MA CSAK LÁNY GAZDIK VEHETNEK RÉSZT! Fotózd le a hímes tojásaitokat és nevezz a a képpel a VICCES KÉPNÉL (ha nem tudod, hogyan klell feltölteni, olvasd el a honlapon a segítséget, abból kiderül)! Dönteni a fiúk fognak, kinek a hímes tojásai a legszebbek: a fiú gazdik az LOPTTÓNÁL szavazhatnak tojásokra! A játék euro-nyereményekért folyik.

CERUZARAJZ - MINI TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe jutottak:
Bundásbanán, Slice, II. Aramella

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak.

A döntősök feladata: rajzoljatok egy tájképet! Holnap este 19:00-ig nevezhettek vele - 20:00-kor ki is derül, ki lett a TTK legtehetségesebb ceruzarajzosa!

ÁPRILISI TEHETSÉGKUTATÓ:
Tavább jutottak:

GaLadriel, Púpos Jordan, Gagyi tevve, green, brown, Fegedűs Florina, Katzer (Kacor), Tevikeh, Porcukrocska, Coca, Bundás Banán, Ágicica baba, MasterPupu

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak.

Ti már nehezebb feladatot kaptok, a ti rajzaitokon az alábbi dolgoknak kell szerepelni:

Ez is egy tájkép lesz, de - legyen rajta egy patak, amin átível egy híd, a hídon menjen át egy teve. A patakban legyen 2 hal, a patakparton 5 szál virág. A virágok mellett labdázzon 2 gyerek: egy fiú és egy lány. A háttérben legyen egy bokor, a bokor mellett a húsvéti nyuszi fessen piros tojást! Az égen süssön a nap, de legyen bárányfelhő és szivárvány is! Ja, és a patakparton szaladgáljon egy kutya!

Na, jó munkát, ezzel boldoguljatok! :)
Nevezési határidő: vasárnap 18:00

FELHÍVÁSOK!!!
1. MELVICIA ISMÉT TOBORZÓ VERSENYT RENDEZ! A verseny leírása - szó szerint, ahogy ő elküldte:

"Újabb toborzó versennyel szeretnék kedveskedni nektek, és a karavánnak. A játék április 6-án indul. Nem kell külön jelentkezni, hanem a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ honlapon kell majd elvállalni a tevéket. Éppen úgy fog működni, mint a rendes toborzó. Részleteket olvashattok a kari honlapján: http://ttkari.gportal.hu/gindex.php?pg=29843480 és a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ oldalon.
Készüljetek! Április 6-19 között nagyon fogok számítani rátok!"

Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

3. OLVASD EL: www.bealapja.5mp.eu

4. TEVÉK, HA TOBOROZTOK, CSAK OLYAN TEVÉNEK KÜLDJETEK MEGHÍVÓT, AKI MELLETT OTT A KIS IKON A 4 TEVÉVEL - VAGYIS FOGAD MEGHÍVÓKAT! AKI NEM FOGAD, AZT NE HÍVJÁTOK MEG LEVÉLBEN SEM, MERT MÁR NEM GYŐZÖM EZT HALLGATNI EZEKTŐL A TEVÉKTŐL! (És sajnos sok olyan van köztük, akik ezt cseppet sem higgadtan veszik tudomásul, hanem, megmutatván igazi énjüket, jó bunkó levelekkel árasztják el szegény Hópitapit.)

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat