Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szerda, 2009-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szerda, 2009-05-27

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
Nevezz a honlapon egy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ billentyűrajzzal, ami egy macsebet ábrázol. Az új belépők kedvéért: ő egy igen furcsa állat, a TTK állatkertjében él - mint a nevéből is láthatod, félig macska, félig eb. A játék euro-nyereményekért folyik!

2. TÖRTÉNETÍRÓ:
Nevezz a honlapon a történetírónál egy történettel, ami a macsabről szól: hogyan képzeled, hol él, mit lehet róla tudni, egyáltalán miféle szerzet szerinted egy macseb! Engedd szabadon a fantáziádat nyugodtan! A legötletesebb történet jutalma datolya, a további helyezettek eurot nyernek.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe az alábbi tevék jutottak:

Asih, kill.hannah, Mazsííh, [Little], Mályvacukor

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak.

A döntőre Anti Fitness Club-os fejlécet kell csinálni. Aki nem talál képet, itt van: http://gportal.hu/gindex.php?pg=24311895

Határidő: vasárnap 19:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Ormány 32 100 napos lett
- kele lettike 100 napos lett

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

FELHÍVÁSOK!!!
1. Az árvaházban nagyon megszaporodtak az árva tevék, így szegény Tevuska már nem győzi őket - keresünk 2 árvateve gondozót; jelentkezni ma 19:00-ig lehet tapicskánál levélben. Kérjöük, csak olyan teve jelentkezzen, aki valóban el tudja látni a feladatot - ha esetleg még sem, ne vedd el a lehetőséget a többiek elől! Bizalmi feladat, tehát csak olyan tevék jelentkezzenek, akik min. 30 napja a karaván tagjai, bizonyították már, hogy elkötelezett Tevékeny Tevék!

2. Szükség lenne még 3 jelentkezőre a Magazin júniusi számához, egy-egy rövid életrajz megírásához (hogy kiknek az életrajzáról van szó, a kiválasztottak időben megtudják).
Olyan tevék jelentkezését várjuk, akik igényes munkát végeznek, és e hét péntekig el tudják végezni a majd rájuk bízott feladatot. Jelentkezni 19:00-ig lehet tapicskánál levélben!

3. KÉREM CSATA ORSIT, AKI A MAGAZINBAN A HÍRES EMBER ROVATOT SZERKESZTI, JELENTKEZZEN SÜRGŐSEN TAPICSKÁNÁL VAGY HÓPIHUSNÁL! Nem találunk a leltárban, pedig sürgős lenne!

Toborozzatok ma is, szorgalmasan – ma reggel a 15. helyen vagyunk, a Tevékeny Tevék létszáma 2.066 tegnap 68 teve lépett be, 13 lépett ki, 10 halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat