Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek, 2009-07-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek, 2009-07-10

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között. Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ (nem a bajnokság – a heti rendes tevekereső):
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben!

ELINDULT A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!!
A 3. hétnek is vége már – még 2 hétig tart, a 3. héten döntő! Hogy ebbe eddig kik jutottak be, a karavánnaplóban nézhetitek meg, holnap. Hétfőn újra lehet játszani, addig gyakoroljatok!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az 1. fordulón tovább jutottak:
Dr. Ell, ginevra, Masni, aDaisy, Sajtosnyamóca, Pepe pepe, Miszter Kopo dingo, Tevékeny Teve alias Cucu, Cicer, MasterPupu, Nüx, end, .LadyAncsi, viky teve, Csicsipu, Rudolf Olivér, MC Mercy 2000, Kétpúpú zivatar, II. Aramella, Isabella Swan, fodor Dávid, Anna, DJ Bobo, Netike
Muki Puki, citrompor, Noteszke, Sír radír, Alex15, Pomber maci, Blablabla, Fodor Alexandra

A következő fordulóra már csak tőlük várunk képeket – ezúttal egy virágcsokrot kell festenetek. Mindegy, mivel festetek, de csak a lényeg, hogy festmény legyen, csak azokat tudjuk elfogadni.

Akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban. A honlapon megtalálod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Már a 4. turnusra sem tudunk jelentkezőket elfogadni, minden hely betelt – ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz az 5. turnusra.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld (a hibernált tevéknek ugyanis 0 tevepontjuk van, a karaván összpontszáma szempontjából olyan, mintha it sem lennének) , hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj – ám ne felejts el neki szólni, ha haza jöttél és ismét gondozod tevédet!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.519, helyünk a toplistán még mindig a 13. Rajtatok múlik, tevék, jutunk előrébb vagy sem!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat