Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
kedd, 2009-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
kedd, 2009-07-21

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Végre helyreállt a rend, végre ismét működik a TC – bár sok minden kitörlődött, többek közt tapitól rengeteg levél és a karavánnapló teljes tartalma. A hiba miatt maradtak el játékok, ezeket szépen sorban bepótoljuk.

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg, körlevélből, a szombaton elmaradtakkal együtt.

Mai játékaink:

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ismét egy furcsa állattal találkozunk: egy csirkecskével. Mint a neve is mutatja, ő félig csirke, félig kecske.) A feladat: készíts egy paint-rajzot, ami egy csirkecskét ábrázol és nevezz vele a honlapon! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy.) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

3. VICCVERSENY:
Nevezz a honlapon egy viccel – ügyelve arra, hogy senki jóízlését ne sértsd vele és témája se legyen „18 éven felüli”! A legjobb vicc jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

Muki puki, Melvicia, Mercy200, Bundásbanán, Ginevra és Viky teve

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal színes ceruzával tájképet. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezzel rajzoltok – nevezési határidő vasárnap 19:00.

TEVEKERESŐ BAJNOKSÁG – DÖNTŐ:
A hétvégén a meghibásodás miatt ez is elmaradt – most pedig már több döntős nincs itthon, nem tud játszani. Ennek ellenére a döntőt megtartjuk, Az itthon lévők közül kiderül, aki a legtehetségesebb – a többi döntős a nyár végén kap még egy lehetőséget. A döntő ma este lesz, 19:30-kor – attól függően egy- vagy több fordulós, hogy hányan tudtok ma nevezni rá. 19:30-kor körlevélben megírom a szabályokat és a keresendő tevék nevét – addig KÉREM A DÖNTŐSÖKET, JELEZZÉK LEVÉLBEN, KIK AZOK KÖZÜLÜK, AKIK TUDNAK MA JÁTSZANI!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők nézzék meg a honlapon vagy érdeklődjenek a többiektől.
Ha táborozni szeretnél, a héten a 6. turnusra tudsz jelentkezni – a táborvezető helyek már mind beteltek.

MA GAZDÁT CSERÉL 2 VÁNDORTEVÉNK, VÁNDORKA ÉS HÓPITAPI IS, este tudjátok meg, ki fogja a héten gondjukat viselni, addig kérem a régi gazdikat, ma még lássák el őket!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A kitartó munkának megvan az eredménye, hiosz ma reggelre már a 11. helyen vagyunk – már csak 2 hely, és visszakerülünk a feloszlatás előtti 9-re:)

AKI MÉG NEM OLVASTA, OLVASSA EL A TC ÚJSÁGBAN KARAVÁNUNK TÖRTÉNETÉT!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat