Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-04-24, péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-04-24, péntek

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra, csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni!

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened HÓPITAPINAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETESÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább - nem volt könnyű a döntés!

Púpos Jordan, green, Cocoa88, Bundásbanán, Galadriel (bár a te esetedben meg kell jegyezni, hogy a feladat nem pokemonok rajzolása volt - a döntőben ennél szigorúbbak leszünk!), Porcukrocska

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak!

A döntősök feladata:
Anyák napja közeledtén anyák napi rajzot kell készítenetek - ám kissé rendhagyót. Mind kértétek, hogy embert ne kelljen rajzolnotok - ám legyen, viszont szeretnétek cicákat. Ám legyen ez is így! Rajzoljatok tehát 2 kiscicát, akik anyák napi virágcsokrot nyújtanak át a cica-anyukának! De ez még kevés: az egyik kiscica fiú legyen, a másik lány, az anyuka pedig sírjon a meghatottságtól, törölgesse a szemég a zsebkendőjébe. Ja, és mindez egy szépen berendezett szobában röténjék, ahol az ablakon bemosolyog a napocska. És az ablakban álljon egy kalitka, benne 2 kismadár: egy anyuka-madár és az ő gyereke - agyerek szintén virágot adjon az ő anyukájának. A falon pedig legyen egy kép, amin szivecskék és virágok vannak, anyák napjára! Ja, és hogy még se legyen olyan könnyű, az ablak előtt legyen egy fa, a fán pedig 2 mókus, szintén anyuka és gyereke, a kicsi szintén adjon virágot a nagynak! :)))

Na, ez nem lesz könnyű - de a döntő, az döntő! Hajrá, döntősök, ügyesek legyetek! Nevezési határidő (FIGYELEM, TÖBB DÖNTŐS KÉRÉSÉRE VÁLTOZÁS!!!): kedd 18:00

FONTOS - LEVÉL A TEVÉKNEK A CSET-ADMINOKTÓL, KÉREK MINDENKIT, OLVASSÁTOK EL!!!
"Kedves Teveclubosok!

Ezt a levelet nagyon fontos, hogy elolvassátok és megfogadjátok a benne leírtakat, hiszen a ti védelmetek érdekében íródott.

Az elmúlt időben nagyon sok jelzés érkezett az adminok felé kicsi lányoktól és szülőktől egyaránt, melynek a lényege az volt, hogy a chat-et használó lányokat többször zaklatják kényes kérdésekkel. Ezt úgy kell érteni, hogy a chat beszélgetések alatt olyan intim és zaklató kérdéseket tettek fel, amire nem illik válaszolni. Megesett, hogy a partner elkérte a kislány MSN címét, majd ott folytatódott ez a beszélgetés, egészen a kellemetlen témákat érintve. Szeretnénk, ha tisztában lennétek azzal, hogy ezek nem vicces dolgok, és nem tudhatjátok, hogy személyesen ki az, akivel beszélgettek. Nagyon veszélyes ismeretleneknek odaadni az MSN címeteket, elmesélni személyes titkaitokat, mert kelletlenségek származhatnak belőle. Ezért megkérünk benneteket, hogyha valaki olyan kérdésekkel zaklat benneteket, ami kellemetlen, vagy fürdőruhás, netán ruhátlan képet kér rólatok, esetleg csúnya szavakat használ, azonnal jelezzetek az admin felé, vagy lépjetek ki a chat-ből. Nagyon fontos, hogy a teveclub egy baráti társaság legyen, kellemesen tölthesse el itt mindenki az időt, és ne hagyjátok, hogy azok, akik csak szórakoznak a számítógép előtt, elvegyék a kedveteket!

Üdv a tevéiteknek!"

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat