Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat,2009-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat,2009-06-13

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Nyakunkon a vakáció, ma rajzold le, mi a terved mára, hová mész nyaralni, táborba! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a honlap használata menüpontot, ott megtalálod, mit kel tenned!)

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy SAJÁT költeménnyel a honlapon – ezúttal ez is a vakációról szóljon!

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írd le történet formájában, hogyan fogod tölteni a nyarat!

4. TEVEKERESŐ – sokak kérésére:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának.

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje UTAZIK. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

6. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban. Egy valaki a meseláncon játszók közül meglepetést nyer - de azt csak este tudjátok meg, mi az!

TEHETSÉGKUTATÓ:
A 2. fordulóba az alábbi tevék jutottak:

II. Aramella, Muki puki, Púpos Karina01, Púpos Lily 01, CleoPetra, Dr. Ell, LIVI baba, dejfin, Kinga21 teve, DOLL, Kis Boszi, Nerina, Patás Ancsimatot, GINNY WEASLEY, kokuszdijo, Ashlee teveus, Lessie66, Little Princess baba, MasterPupu, Miss Lilli baba, Yagami-Light, April Lavigne, Ducica, Tevelány, Chris Corbert, Patás mandarin, Melvicia, Cicer, Mister Kopo Dingo, Kill. Hannah, Cépike96, Hottentotaalmatorta, Babanyuszi, ttk.Pufika.ttk, Kagome, LadyNatalie

A következő fordulóra már csak tőlük várunk SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ fotókat - ezúttal egy portrét (egy képet, ami emberi arcot ábrázol). Nevezési határidő: holnap 19:00

Akik most estek ki, vigaszdíjként 100-100 eurot kapnak - persze, ez nem vonatkozik azokra, akik az internetről vett képpel neveztek!

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Mai témánk: „Az idén sajnos nem megyünk nyaralni – olyan rossz, hogy mindenki megy, mi pedig nem”
A rendelés sokak kérésére ezentúl nem a fórumon, hanem a csetszobánkban lesz, ideje: 17:00-18:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek
- Tevuska 600 napos lett

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 2.185 tagja van, helyünk a toplistán a 13. – látjátok, megvan az eredménye annak, ha szorgalmasan toboroztok

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat