Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
kedd, 2009-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
kedd, 2009-05-26

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen furcsa állattal találkoztunk, egy macsebbel. Mint a nevéből is láthatod, félig macska ő, félig eb. De ne a rajzfilmben szereplő, sokak által ismert macsebet rajzold - próbáld meg elképzelni, szerinted milyen lehet egy macseb! Őt kell lerajzolnod paint-ben és nevezni vele a honlapon. (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a honlap használata menüpontot, ott leírtuk, mit tégy!) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.
TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe az alábbi tevék jutottak:

Asih, kill.hannah, Mazsííh, [Little], Mályvacukor

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak.

A döntősök ma este végre valóban megtudják feladatukat az utolsó fordulóra - tegnap elfelejtettük, most tapi iskolában van, nekem meg gőzöm nincs:(

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- kuskus 100 napos lett
- Szandyy 200 napos lett
- Sharpay Evans (HSM) gazdija névnapját ünnepli
- Babanyuszi 100 napos lett

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Toborozzatok ma is, szorgalmasan – ma reggel a 13. helyen vagyunk, a Tevékeny Tevék létszáma 2.238!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat