Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szerda, 2009-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szerda, 2009-06-17

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékaink:

1. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
Nevezz a honlapon egy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ billentyűrajzzal, ami egy medverebet ábrázol. Az új belépők kedvéért: ő egy igen furcsa állat, a TTK állatkertjében él - mint a nevéből is láthatod, félig medve ő, félig veréb.

2. TÖRTÉNETÍRÓ:
Nevezz a honlapon a történetírónál egy történettel, ami a medverébről szól: hogyan képzeled, hol él, mit lehet róla tudni, egyáltalán miféle szerzet szerinted egy medveréb! Engedd szabadon a fantáziádat nyugodtan!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább:

Teve Kagome, CleoPatra, April Lavigne, hottentottaalmatorta, Melvicia, kill. hanhah, II. Aramell, Patás Ancsimatot, Pufika, Cépike96, Little Princess baba, Miss Lilli baba, GINNY WEASLEY

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak!

Már csak a továbbjutóktól várunk képeket – a feladat: fotózz le egy állatot! Nevezési határidő: vasárnap 19:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Pacíím 100 napos lett,
- Chris Cobert 1 éves (365 napos) lett
- Maibel gazdija 5 éves nagylány lett
- Ricky Bobby01 1.800 napos lett
- Auchan teve 100 napos lett
- Dr. Zizi gazdija 14 éves lett
- Anna 566 100 napos lett

FIGYELEM – VIRTUÁLIS TÁBOR!
A jövő héten „vakációs üzemmódba” kapcsol a karaván – számos nyári meglepetésünk lesz. Többek között egy óriási tevekereső-bajnokság (erről majd később, a maga idejében!), és a tavaly nyáron nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozat! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, ám az új belépők kedvéért leírom:

Minden héten hétfőtől péntekig 3-3 teve vezet egy-egy virtuális tábort – ennek elképzelt helyszínét ők döntik el. Hárman együtt felelnek mindenért: a programokért, az általuk szervezett játékok nyereményeiért (ennek nem kell feltétlenül datolyának lennie – ügyeljetek ara, hogy csak olyan nyeremények legyenek, amiket meg is tudtok adni!). A táborvezető feladata bemutatni a táborozóknak az adott helyszínt, gondoskodni jó és szórakoztató programokról, valamint egy honlapot készíteni, ahol nyomon követhetjük a hét eseményeit, megismerhetjük a helyet, a vezetőket, akár magukat a táborozókat is. A nyár végén a honlapokat zsűrizzük, a legjobb honlap díjat nyer – ugyancsak a legjobb, legtartalmasabb, legszínvonalasabb tábor is. Tábor is.
Táborvezetőnek a mai naptól 9:00-tól lehet jelentkezni a honlapon – de ha jelentkezel, jól gondold át, mikorra, hogy akkor valóban itthon is légy, ne pont táborban vagy nyaralni! Jelentkezhetnek összeszokott hármasok is, de az sem baj, ha egyedül jelentkezel – majd kerül melléd 2 „kolléga”! Az első turnus hétfőn kezdődik – most csak a leendő vezetők jelentkezését várjuk, ha táborozónak (nem vezetőnek!) jelentkeznél, azt majd megtudod időben, mikor és hogyan teheted meg. Ha összeszokott, egymást ismerő hármasok jelentkeznek, ők mindjárt írják jelentkezésük mellé azt is, hová mennek majd képzeletben táborozni! Mindegyik időpontra csak 3 teve jelentkezhet – tehát, ha azt látod, hogy az egyik időpont már foglalt, kérlek, keress magadnak másik megfelelőt!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Toborozzatok ma is, megéri a munka – ma reggelre elértük a feloszlatásunk előtti létszámot: a Tevékeny Tevék 2.303-an vannak! Helyünk a toplistán a 13 (ezen még van mit javítanunk), tegnap 98 teve lépett be, 18 lépett ki és 13 halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat