Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap, 2009-07-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap, 2009-07-26

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Ma nem lesz könnyű a feladat – ezért erre most 2 napig, tegnap és ma tudtok nevezi, az eredményét ma este tudjátok meg:
Rajzoljatok egy csapat kisegeret, akik táboroznak: egy tábortüzet ülnek körül hatan egy tisztáson, körülöttük 3 szál fa van, az egyik fa odvából egy mókus figyeli őket. A tisztáson az egérkék kitűzték zászlajukat is - az is legyen rajta képen!

2. BILLENTYŰRAJZ-VERSENY:
Nevezz egy saját készítésű (nem saját másolású!) billentyűrajzzal a honlapon – bármilyen témában!

3. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel – ügyelve arra, hogy senki jóérzést ne sértsd vele és témája se legyen „18 éven felüli”!

4. TÖRTÉNETÍRÓ:
Mai történetírónkon megadom a történet első és utolsó mondatát - azt kell leírnod, szerinted mi történt a kettő között. Tehát:

Hétágra sütött a nap, a kis jegesmedvének ez nagyon szokatlan volt...
...Nevetve fröcskölte anyukájára a vizet a kis bocs.

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje PATÁBÓL JÓSOL! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

Muki puki, Melvicia, Mercy200, Bundásbanán, Ginevra és Viky teve

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal színes ceruzával tájképet. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezzel rajzoltok – nevezési határidő MA 19:00. VIGYÁZZATOK, TOVÁBBJUTÓK, NEHOGY LEMARADJATOK!!!

HÉTFŐN ELKEZDŐDIK A NAGY NYÁRI VILLÁMKÉRDÉS- BAJNOKSÁG! A szabályokat hétfőn reggel megtudjátok - addig, ma és holnap gyakoroljunk! Akik velünk voltak már tavaly nyáron, jól emlékeznek, hogy minden nap tettünk fel nektek egy villámkérdést, az erre helyesen válaszolók 50-50 eurot kaptak. Így lesz ez most is: ma felteszek egy kérdést, a honlapon, a LOTTÓ-nál tudtok rá válaszolni - este megtudjátok a helyes választ. Tehát a mai kérdés:

Mi az a DNS?

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban. A honlapon megtalálod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz az 6. turnusra.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
-.long.cofe. gazdija szülinapját ünnepli, a teve pedig 1.100 napos lett
- Tevékeny Teve alias Cucu 1.100 napos lett

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Mai témánk: "Vízparti táborba megyek, de pont akkor "meg lesz", nem fogok tudni fürödni. Hallottam, hogy ezt gyógyszerrel lehet befolyásolni - erről szeretnék bővebbet tudni."
A rendelés ideje: 16:00-17:00, helye: a karaván csetszobája
Akit érdekel a téma, szeretettel várjuk a rendelésen.

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Mazsíhh^^ [323842 AL] vezeti, amíg Tevuska nyaral, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, mert a hibernált tevéknek 0 tevepontjuk van, a karaván összpontszáma szempontjából olyan, mintha itt sem lennének, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Parádé vezeti, amíg Apróságom nyaral, neki írj – de akkor se felejts el szólni neki, ha megjöttél a nyaralásból és már nem kell tovább gondozni tevédet!!

FELHÍVÁS!
Akinek módjában van, olvassa el az ehavi TC Magazint - benne vannak a Tevékeny Tevék!

Toborozzatok ma is, tevék, hisz még mindig a 12. helyen vagyunk - rajtunk múlik, kerülünk-e előrébb vagy sem!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat