Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-04-30, csütörtök

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-04-30, csütörtök

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra, csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg körlevélből.

1. LOTTÓ:
Tippelj a honlapon 5 számra 1 és 90 között. Ahányat eltalálsz, annyiszor 100 euro a tiéd - telitalálat esetén datolya!

2. MONDATVERSENY:
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy ötletes mondatot - és nevezz vele a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik. A szavak:

fürdőkád, nyávogni, papírlap, egér, lepedő

TEHETESÉGKUTATÓ:

A tegnapi nappal kezdetét vette a májusi tehetségkutató - ezúttal a legtehetségesebb fejléc-készítőt keressük. Az 1. fordulóra vasárnap este 18:00-ig nevezhettek a honlapon, ugyanott, ahol az áprilisira neveztetek. A fejlécek az 1. fordulóra bármilyen témájúak lehetnek. Minden teve csak egy fejléccel nevezhet, de ha több tevéd van, indulhatsz mindegyikkel.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Dorcas 400 napos lett
- Miszter Púpos Bill gazdija névnapját ünnepli
- Julcsi2 100 napos lett
- Pulu 100 napos lett

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Hát, tevék, rövid életű volt a 16. helyezésünk: egy napig tartott - reggelre ismét 17-ek vagyunk:( Tessék szorgalmasabban toborozni, ha előrébb akarunk kerülni!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat