Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
SZERDA, 2009-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
SZERDA, 2009-07-22

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből - ekkor derülnek ki azok az eredmények is, amik az alatt elmaradtak, amíg rossza volt a TC.

Mai játékaink:

1. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
Nevezz a honlapon egy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ billentyűrajzzal, ami egy csirkecskét ábrázol. Az új belépők kedvéért: ő egy igen furcsa állat, a TTK állatkertjében él - mint a nevéből is láthatod, félig csirke ő, félig kecske.

2. TÖRTÉNETÍRÓ:
Nevezz a honlapon a történetírónál egy történettel, ami a csirkecskéről szól: hogyan képzeled, hol él, mit lehet róla tudni, egyáltalán miféle szerzet szerinted egy csirkecske! Engedd szabadon a fantáziádat nyugodtan!

3. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között - aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

Muki puki, Melvicia, Mercy200, Bundásbanán, Ginevra és Viky teve

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal színes ceruzával tájképet. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezzel rajzoltok – nevezési határidő vasárnap 19:00.

MA KIDERÜL, KI LETT A KARAVÁN LEGTEHETSÉGESEBB TEVEKERESŐJE, KI NYERTE A NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁGOT - a hétvégétől pedig indul a nyári villámkérdés-bajnokság, aminek a szabályait időben megtudjátok majd!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, kérlek benneteket, mondjátok el az új belépőknek is, ha kérdezik!

Ha táborozni szeretnél, a héten a 6. turnusra tudsz jelentkezni.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Klastrom gazdija szülinapját ünnepli
- camel_angels 100 napos lett
- szúnyoggyilkos gazdija szülinapját ünnepli
- Lodela és Medela gazdái is szülinapot ünnepelnek

FELHÍVÁSOK!!!
1. Kérem azokat a tevéket, akik BIZTOSAN jönnek a balatoni táborba, jelezzék ezt a honlap vendégkönyvében! Még egyszer mondom: CSAK AZOK ÍRJANAK, AKIK BIZTOSAN JÖNNEK!

2. Igen megszaporodtak a tevék a tevmegőrzőben, ezért Timi mellé 3 kisegítőt keresünk, aki vállalná azoknak a tevéknek a gondozását, akiknek nyaralnak a gazdáik. Jelentkezni A HONLAPON LEHET A LOTTÓNÁL!!! A jelentkezésnek feltétele, hogy a jelentkező min. 30 napja Tevékeny Teve legyen!!! TEHÁT CSAK AZOK JELENTKEZZENEK, AKIK LEGALÁBB 30 NAPJA A KARAVÁNBAN VANNAK!!!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A kitartó munkának megvan az eredménye, hiosz ma reggelre már a 11. helyen vagyunk – már csak 2 hely, és visszakerülünk a feloszlatás előtti 9-re:)

AKI MÉG NEM OLVASTA, OLVASSA EL A TC ÚJSÁGBAN KARAVÁNUNK TÖRTÉNETÉT!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat