Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap, 2009-06-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap, 2009-06-21

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a tegnapi szép születésnapot, amit a cseten rendeztetek nekem – ti aztán jól „átvertetek”: nem is vakáció-váró buli volt, hanem szülinapi meglepetés-buli! :) Sok munkátok fekszik benne, készültetek rá, dolgoztatok vele – és ami a legjobb: együtt csináltátok! Köszönöm a szép ajándékot is, amit készítettetek nekem; ezt nézze meg mindenki: www.hopihusnak.lapunk.hu! A tegnapi eredményhirdetés a meglepetés-buli miatt maradt el – de ma este természetesen pótoljuk!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Hurrá, vakáció! – ez legyen a címe a mai paint-rajzoknak; ma megadom, minek kell szerepelni rajzaitokon: Rajzoljatok tehát egy vízparti képet, a háttérben hegyekkel. A vízparton álljon egy pálmafa, egy napernyő, alatta pedig nyaljon fagyit valaki. A vízben ketten fürödjenek, a parton pedig szaladgáljon egy kiskutya. Természetesen legyen rajta napocska is, és az égen repüljön egy madár! Nem lesz könnyű, ezért erre a feladatra most 2 napot kaptok, ezt a játékot már tegnap meghirdettük, de rajzolni ma estig lehet rá!

2. TEVEKERESŐ – ez az utolsó lehetőség a gyakorlásra: holnap nagy, 4 hetes tevekereső bajnokság kezdődik!
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának.

3. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel – ügyelve arra, hogy senki jóérzést ne sértsd vele és témája se legyen „18 éven felüli”!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje LABDÁZIK. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél találsz egy képet, ami egy lányt ábrázol egy pálmafa alatt, nyugágyban. Azt kell leírnod, szerinted mit mond vagy gondol a lány!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább:

Teve Kagome, CleoPatra, April Lavigne, hottentottaalmatorta, Melvicia, kill. hanhah, II. Aramell, Patás Ancsimatot, Pufika, Cépike96, Little Princess baba, Miss Lilli baba, GINNY WEASLEY

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak!

Már csak a továbbjutóktól várunk képeket – a feladat: fotózz le egy állatot! Nevezési határidő: MA 19:00. TOVÁBBJUTÓK, VIGYÁZZATOK, LE NE MARADJATOK!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Miss Lilli baba és Tevékeny Teve, alias Cucu 300 napja házasok
- Mr. Ding és tevelány 100 napja házasok, ráadásul Mr. Ding 1 éves (365 napos)
- Wandalma 500 napos

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, ám az új belépők kedvéért leírom:
Minden héten hétfőtől péntekig 3-3 teve vezet egy-egy virtuális tábort – ennek elképzelt helyszínét ők döntik el. Hárman együtt felelnek mindenért: a programokért, az általuk szervezett játékok nyereményeiért (ennek nem kell feltétlenül datolyának lennie – ügyeljetek arra, hogy csak olyan nyeremények legyenek, amiket meg is tudtok adni!). A táborvezetők feladata bemutatni a táborozóknak az adott helyszínt, gondoskodni jó és szórakoztató programokról, valamint egy honlapot készíteni, ahol nyomon követhetjük a hét eseményeit, megismerhetjük a helyet, a vezetőket, akár magukat a táborozókat is. A nyár végén a honlapokat zsűrizzük, a legjobb honlap díjat nyer – ugyancsak a legjobb, legtartalmasabb, legszínvonalasabb tábor is.
Táborvezetőnek már nem tudsz jelentkezni, minden hely betelt – a honlapon elolvashatod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Az első, holnap induló turnusra már nem tudsz jelentkezni táborozónak, minden hely betelt - de holnaptól jelentkezhetsz a 2. turnusra.

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Mai témánk a gazdasári válság és annak hatása a gyerekekre. A rendelés az új rend szerint nem a fórumon, hanem a csetszobánkban lesz, ideje: 17:00-18:00 (Ahogy megszoktátok, rendelés előtt a témáról részletes levelet kaptok majd.)

IGAZI TÁBOR BALATONSZÁRSZÓN!
Ha érdekel, olvasd el a honlapunkon a tudnivalókat, beszéld meg szüleiddel - és tölts velünk te is egy hetet! Még ma kiírjuk a honlapra, kik azok, akik már biztosan jönnek!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

HA NYARALNI MÉSZ, NE HIBERNÁLD TEVÉDET, HANEM ADD A KARAVÁN TEVEMEGŐRZŐJÉBE, ott gondját viselik, amíg te nem tudod!

Toborozzatok ma is, megéri a munka – holnapra akár 12. is lehet a karaván a toplistán végre! A Tevékeny Tevék 2.460-an vannak! Helyünk a toplistán a 13 (ezen még van mit javítanunk), tegnap 53 teve lépett be, 15 lépett ki és 10 halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat